2022-01-27 10:25 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow A vállalkozó

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Vállalkozói DNS?
Mi tesz valakit vállalkozóvá? A szakértők gyakran olyan jellemvonásokat emlegetnek, mint az önfoglalkoztató munka szeretete, vagy az új üzleti lehetőségek okozta izgalom. A tudományos kutatókat azonban az olyan kérdések érdeklik, mint a DNS szerepe. Vállalkozónak lenni veleszületett tulajdonság-e, vagy tanulható?


Tovább...
 
A sikeres vállalkozó cselekszik és nem álmodozik
Évekig azt hittük, ha egy cégtulajdonossal találkozunk, akkor egy vállalkozóval találkozunk. Magyarországon a közhiedelem szerint nagy az innovációs aktivitás és látszólag számos embernek van legalább egy lehetséges piaci ötlete. Sajnos rá kellett jönnünk, hogy tévedtünk. Ha egy cégtulajdonossal találkozunk, akkor általában egy álmodozóval találkozunk.
Tovább...
 
Tanulja meg kezelni a kritikát!

Lehetünk egyéni vállalkozó, Kft. tulajdonos, vagy felsővezető egy nagyvállalatnál, sokunkat ugyanaz a dolog kergethet az őrületbe: a belső kritika, amely rögtön felüti fejét, és földbe döngöli üzleti álmainkat, mihelyst megpróbálnánk jelentős előrelépést tenni.

Tovább...
 
Takarékoskodjunk az időnkkel!

Nem feltétlenül a kemény, véget nem érő munka vezet a legjobb üzleti eredményre a vállalkozásban. Sokszor jobban megéri okosan dolgozni, mint keményen. Munkamódszerünk apró változtatásaival is többet hozhatunk ki a vállalkozásunkból és a munkatársainkból.

Tovább...
 
Képes Ön vállalkozást vezetni?

Pusztán az, hogy sikeresek vagyunk a munkánkban, még nem garancia arra, hogy a saját vállalkozásunkat is képesek vagyunk eredményesen vezetni. A kőkemény valóság az, hogy amennyiben belefogunk a saját vállalkozásunkba, mi leszünk felelősek mindenért, beleértve a pénzügyi, a marketing és az IT területeket, az üzletvezetést, sőt még a napi postánk kezelését is.

Tovább...
 
Vállalkozó szeretne lenni?

Ki nem gondolkodott már el azon, hogy belevágjon-e? Képzeljük csak el: rugalmas munkaidő, több idő a szeretteinkre, jobb életszínvonal és életvitel, stb. De előbb el kell döntenünk, hogy a megfelelő személyiségjegyekkel rendelkezünk-e! Ahhoz, hogy sikeresen vezethessük saját vállalkozásunkat, a személyiségjegyek és képességek széles skálájára lesz szükségünk. Mielőtt belevágnánk, bizonyosodjunk meg róla, hogy képesek is leszünk rá.

Tovább...
 
Kapcsolat az ügyféllel

Az ügyfélkapcsolatok ápolása túlmutat az egyszerű ügyfélszolgálaton. Az emberek emberekkel szeretnek üzletet kötni, mégpedig olyanokkal, akik figyelnek rájuk. Ha igazán gondoskodunk az ügyfeleinkről, akkor ők is gondoskodni fognak rólunk.

Tovább...
 
Gyakran Ismételt Kifogások

Ha megkérdeznénk egy vállalkozót, hogy készít-e stratégiai tervet, alighanem elsőként gondolkodás nélkül azt válaszolná kérdésünkre, hogy erre nincs ideje. Bár gyakori indok, ez nem más, mint egyszerű kifogás.

Tovább...
 
Hogyan legyünk jobb vállalkozók II.

Segítségre van szükségünk, hogy újra fellendítsük a vállalkozásunkat? Kifogytunk a kreatív ötletekből? Nézzük a következő tippekből álló listát a vállalkozásunk fellendítéséhez. Legyen ez a jövőben az ellenőrzőlistánk, ha esetleg elakadnánk. Tanuljuk meg, hogyan vezessük a vállalkozásunkat hatékonyan.

Tovább...
 
Hogyan legyünk jobb vállalkozók

Segítségre van szükségünk, hogy újra fellendítsük a vállalkozásunkat? Kifogytunk a kreatív ötletekből? Nézzük a következő tippekből álló listát a vállalkozásunk fellendítéséhez. Legyen ez a jövőben az ellenőrzőlistánk, ha esetleg elakadnánk. Tanuljuk meg, hogyan vezessük a vállalkozásunkat hatékonyan.

Tovább...
 
Sikercsapat

SikercsapatA legjobb, és néha a legrosszabb ötletek is egyénileg születnek. Történhet ez akár a zuhany alatt, vagy egy hosszú út során. Az ilyen pillanatokban energiával telinek érezzük magunkat, és készek vagyunk egy új vállalkozás beindítására. Habár az elszigeteltség segíthet új nézőpontból nézni a dolgokat, nehéz az innovatív célokat izoláltan elérni. Hasonló gondolkodású emberekkel álljunk össze, akik segíthetnek az üzleti céljaink elérésében, esetleg felülmúlásában.

Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |