2022-01-27 10:09 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow KKV e-Learning

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 2 vendég van az oldalon.
Motiváció a tanulásra

Minden KKV vezetője és alkalmazottja már korábban megszerezte a tapasztalatát a tanulással és a tanulást segítő médiákkal, eszközökkel, és emellett a saját tanulási szokásai is kialakultak. Gyakran ehhez egy tudatos kétely párosul: (elő)ítéletek a tanulásról, a tanulástartalomról, meghatározott tanulási eszközökről, meghatározott médiákról és kommunikációs formákról.

Tovább...
 
Felépítés, eszközök és funkciók

Milyen lehetőségei vannak az e-Learning-get használóknak? Milyen eszközei vannak a szerzőknek, oktatóknak és tutoroknak? Minél több résztvevőnek van szüksége különböző anyagra, annál inkább megéri ennek az eszköznek a bevezetése, különösen, ha ezek a vállalkozás igényeire vannak szabva. Emellett természetesen pótlólagos költségeket is be kell kalkulálni.

Tovább...
 
Az e-Learning költségei

Az elektronikus oktatás bevezetésének egyik fő oka volt a költségcsökkentés, ugyanis a számítógépes tanulási formák hozzájárulnak az utazási költségek csökkentéséhez és redukálódik az az idő, amelyet a dolgozók a munkahelyükről hiányoznak.

Tovább...
 
E-learning rendszerek

E-learning rendszerekMichael Kerres egyik definíciója szerint E-Lernen illetve E-Learning (elektronikusan támogatott tanulás) alatt a tanulás minden formáját értjük, amelynél a tanagyagok elosztásához és/vagy a kommunikáció felhasználásához a digitális médián keresztül jutunk.

Tovább...
 
Az e-learning típusai és el?nyei

Ha a kis- és középvállalkozások vezetői sikereket szeretnének elérni az e-learning lehetőségeivel, mindenképpen szükség van megfelelő időráfordításra és szorgalomra. Az e-learning alkalmazása csak akkor ad többet a hagyományos könyvek használatán alapuló képzéshez viszonyítva, ha valóban kihasználják a KKV-k vezetői az infokommunikációs technológiákkal támogatott tanulási megoldásokat.

Tovább...
 
A vállalkozások e-learning helyzete

A magyarországi e-learning oktatás terén már jelentős tapasztalatok halmozódtak fel, különösen a felsőoktatási szférában. Ugyanakkor az e-learning elterjedtsége még nem általános a kis- és középvállalkozások esetében, miközben az Európai Unió tagországainak nagy részében és az USA-ban már megkezdődött a számítógép alapú oktatás-képzés visszaszorulása és a Web-alapú oktatás-képzés túlsúlyának kialakulása figyelhető meg.

Tovább...
 
Az e-learning szerepe a KKV-k életében

A mai üzleti világban a kis- és középvállalkozások vezetőinek, alkalmazottainak nehéz folya-matosan naprakésznek maradni és az újabb és újabb kihívásoknak megfelelni. Ezt csak úgy lehet megvalósítani, ha folyamatosan képzik önmagukat. Ennek következtében a tudás, azon belül is a naprakész ismeretanyag jelentősen felértékelődött. Azonban azt sem szabad figyel-men kívül hagyni, hogy egyre kevesebb idő és pénz jut ezekre a képzésekre, valamint gyorsab-ban és költségtakarékosabban kellene kielégíteni a felmerülő igényeket.

Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |