2022-01-27 09:48 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Letöltés

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 3 vendég van az oldalon.
Vállalkozás-online.hu - Letöltés

Ezen az oldalon számos hasznos és ingyenes dokumentumot találhatnak a Tisztelt Olvasók, melyeket letöltés után felhasználhatnak a vállalkozásuk fejlesztéséhez.


Az itt letöltött dokumentumokkal időt és pénzt spórolhatnak meg. Letöltés után módosíthatja a dokumentumok tartalmát az Ön vállalkozásának megfelelően.


Mindegyik dokumentum *.doc formátumban van elmentve, a könnyebb kezelhetőség érdekében. (A letöltés menete: jobb klikk; cél mentése más néven.) Amennyiben problémája merülne fel, kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mail címünkön: velemeny@vallalkozas-online.hu .

Mielőtt használná nyomtatványainkat, kérjük olvassa el nyilatkozatunkat!

Tippek és ötletek vállalkozásoknak, vállalkozóknak


Kis értékű - 100.000 Ft alatti beszerzési értékű tárgyi eszközök nyilvántartása
2010-08-08 16:46
Egy vállalkozás nyereségtervezése szempontjából fontos ismérv, hogy a kis értékű tárgyi eszközök értékcsökkenését egy összegben, a célszerű használatbavételkor elszámoljuk költségként. Amennyiben a könyvelés számlarendjében ezen befektetett eszközök (tehát nem csak a tárgyi eszközök, de a vagyoni értékű jogok és a szellemi termékek is) nincsenek egyértelműen vezetve, úgy nyilvántartásuk gyakran zavaros lehet. Könyvelő váltásnál például ez sok fejtörést és bosszúságot okozhat.
Regisztráljon a részletekért...
 
Telefonos emlékeztető
2008-10-06 21:05

A telefonos emlékeztető a célba nem ért telefonhívások nyomon követésének egyszerű és jól bevált módja. Ha Ön nincs az irodában, vagy nincs az asztalánál, kollégája hagyjon üzenetet ezen a könnyen sokszorosítható memorandumon. Írják le ki kereste, mikor és miért!

Regisztráljon a részletekért...
 
5+9 végzetes hiba, amit egy vállalalti tréningrendelésnél elkövethetünk
2007-07-16 19:34

Akinek már volt része olyan helyzetben, hogy döntést kellett hoznia arról, hogy egy vállalati képzéshez melyik tréningcéget válassza, az bizonyára saját tapasztalataiból tanulta meg, hogy a döntés nemcsak, hogy nem könnyű, de buktatói is vannak egy ilyen kiválasztási folyamatnak.

Regisztráljon a részletekért...
 
Jelenléti ív minta
2007-05-25 17:04

A jelenléti ív vezetése mind a vállalkozónak, mind pedig a munkavállalónak közös érdeke. Az egymással szembeni pontos elszámoltatáson túl, a hatósági ellenőrzésnek is fontos dokumentuma a folyamatosan vezetett jelenléti ív. Ajánlatos minden vállalkozónak bevezetni a cégében, hogy elkerüljék a későbbi problémákat.

Regisztráljon a részletekért...
 
Szigorú számadású nyomtatványok nyílvántartása
2007-05-25 11:44

A szigorú számadású nyomtatványok ellenőrzése kihagyhatatlan eleme az adóellenőrzéseknek. Érdemes ezért előre készülni ezekre revíziókra. A Vállalkozás-online.hu segítséget kínál a helyes vállalkozásvezetésben azzal, hogy letölthetővé tett egy nyilvántartási bizonylat mintát. A nyilvántartási kötelezettség a bizonylatot, a nyomtatványt kiállítót terheli.

Regisztráljon a részletekért...
 
Letölthető Egyszerűsített éves beszámoló
2007-05-22 22:26

Az alábbi dokumentum minta segít Önnek az Egyszerűsített éves beszámoló elkészítésében. Az Egyszerűsített éves beszámolót az illetékes cégbíróságra és az Igazságügyi Minisztérium Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatára kell megküldeni a kötelező mellékletekkel együtt.
Regisztráljon a részletekért...
 
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
2006-12-06 22:38

Hogyan vezessünk könyvelő irodát? Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Regisztráljon a részletekért...
 
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek
2006-08-03 22:22

Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek: Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Regisztráljon a részletekért...
 
EU-Statisztika
2006-02-21 09:58

Tisztelt Hallgatók!

Regisztráljon a részletekért...
 
Pályázatírás módszertana
2006-02-13 09:14

Tisztelt Hallgatók!

Regisztráljon a részletekért...
 
Marketing terv ellenőrző lista
2005-12-13 14:10

Mielőtt belevágna vállalkozása marketing tervének megvalósításába, fusson végig az alábbi listán, hogy le tudja ellenőrizni, vajon mindenről gondoskodott-e. Kinyomtatás után a már kidolgozott területeket kipipálhatja a sor elején lévő kis nyégyzetben. Ajánlatos több példányban kinyomtatni, ha több projektet is nyomon szeretne követni.

Regisztráljon a részletekért...
 
Termelő üzem elhelyezkedése
2005-12-13 14:07

Amikor vállalkozása termelő üzemének elhelyezkedését tervezi, figyelembe kell vennie, hogy a nyersanyagot könnyen be kell tudnia majd vonni a termelési folyamatba, amit a lehető leghatékonyabban kell megszervezznie a gördülékeny munka érdekében. Éppen ezért vegye figyelembe az alábbi kérdéseket, melyekkel ellenőrizni tudja, mennyire lesz jól elrendezve vállalkozása üzemi területe. Ha egy kérdés már rendezve van, csak pipálja ki a listán.

Regisztráljon a részletekért...
 
Önértékelés
2005-09-22 21:03

Töltse ki az alábbi önértékelési kérdőívet, hogy könnyebben le tudja szűkíteni azoknak a vállalkozási tevékenységnek a körét, amikbe szívesen belefogna. Koncentráljon azokra a dolgokra, amiket szeret vagy nem szeret, illetve amikhez meg van a képessége, hogy dolgozni tudjon benne.

Regisztráljon a részletekért...
 
Piackutatás költségei
2005-06-08 16:47
Használja az alábbi dokumentumot a piackutatási költségek megtervezéséhez. Ezek a táblázatok segíthetnek Önnek, hogy el tudja dönteni, milyen piackutatási eljárást válasszon a rendelkezésre álló lehetőségek közül.
 
Regisztráljon a részletekért...
 
Stratégiai megbeszélés
2005-06-08 16:46
Tegye hatékonyabbá vállalkozása stratégiai megbeszéléseit azáltal, hogy követi az itt szereplő dokumentumban felsorolt lépéseket.
Regisztráljon a részletekért...
 
Versenytárselemzés
2005-06-08 16:44
Ez a letölthető dokumentum segíthet Önnek feltérképezni a potenciális versenytársa erősségeit és gyengeségeit, olyan kulcstényezők alapján, amelyek a piaci versenyképességét erősíthetik.
Regisztráljon a részletekért...
 
Üzleti ötlet ellenőrzése
2005-06-07 00:55
Határozza meg, hogy mekkora siker várható, amennyiben adott vállalkozásban az adott terméket vagy szolgáltatást szeretné kínálni.
Regisztráljon a részletekért...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |