2020-11-23 20:58 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Vállalkozás indítása arrow Kft alapítás

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 2 vendég van az oldalon.
Kft alapítás
Tudjon meg minél több információt a Kft alapítás körülményeiről, feltételeiről, szabályairól. A cégalapítás egyre könnyebb, de ajánlott körültekintően eljárni. Amennyiben többet tud a Kft alapítás kérdéseiről, ne habozzon nekünk megírni azt, hogy itt megjelentethessük!
Kft alapítás feltételei 2012 - Milyen iratok szükségesek?
Ha már a Kft alapítás mellett döntött, és az ügyvéd el is készítette cégalapítás dokumentumait, akkor ideje időpontot kérnie, amikor aláírja azokat. A jeles alkalomra nem elég csak egy tollal megjelenni. Lássuk, milyen iratok szükségesek a Kft alapításkor!
Tovább...
 
Kft alapítás egyedül - Az egyszemélyes Kft
Noha a korlátolt felelősségű társaság elnevezésben a „társaság” szó arra utalhat, hogy több alapító vállalkozásáról van szó, a Kft alapítás egyetlen személynek vagy cégnek is lehetőségében áll. Az ilyen céget „egyszemélyes Kft” elnevezéssel ismerik a törvények.
Tovább...
 
A Kft tagjai - Tilos nyilvános felhívás útján gyűjteni
A Kft alapítás szabályai közt van pár olyan, ami nem biztos, hogy eszünkbe jutna magunktól. Ilyen a tagok toborzására vonatkozó előírás is. Persze sokan csak egyedül akarnak indulni, de sok céget vitt már sikerre egy üzleti jó társulás.
Tovább...
 
Kft alapítás költségei - Mennyibe kerül a Kft alapítás?
A Kft alapítás költsége lényegesen kevesebb lett az utóbbi években. Mindez megkönnyíti az új cégek alapítását. A vállalkozások indítását támogató állami törekvéseknek köszönhetően ma lényegesen olcsóbb egy új Kft alapítása.
Tovább...
 
Kft alapítás - Miért érdemes választani?
Minden vállalkozás indítása előtt felmerül az alapítókban a kérdés, hogy milyen cégformát is kellene választaniuk? A tapasztalat azt mutatja, hogy mindenkinek érdemes tájékozódnia a különböző cégformák közötti különbségekről, illetve a kötelezettségekről mielőtt bárki is végül egy Kft alapítása mellett döntene.
Tovább...
 
A Kft általános tudnivalói
Manapság a Kft a legnépszerűbb gazdasági társasági cégforma a vállalkozók körében. Nem csak megalapítani könnyebb, de bezárni is gyorsabb, mint más társaságot. Ismerje meg a Kft alapítás általános tudnivalóit, mielőtt a cégforma mellett dönt!
Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |