2021-04-13 03:04 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Google

Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 10 vendég van az oldalon.
Google - Tematikus hírgyűjtemény
A Google innovatív keresőtechnológiái emberek milliói számára teszik elérhetővé a keresett információkat nap mint nap. A céget 1998-ban Larry Page és Sergey Brin, a Stanford Egyetem PhD-hallgatói alapították. A Google ma a világ egyik legértékesebb webes vállalata minden nagyobb piacon. A cég hatékony hirdetési programja mérhető eredményeket nyújt a legkisebb és a legnagyobb vállalkozásoknak egyaránt, miközben hasznos információkkal szolgál felhasználóinak. A Google főhadiszállása a Szilícium-völgyben van, irodái pedig megtalálhatók szerte Amerikában, Európában és Ázsiában.


Hírek a Google vállalatról:Európai szabályváltozás a Google-nél: Levédett kifejezés is lehet hirdetési kulcsszó
2010-08-05 18:57
Az Európai Bíróság döntését figyelembe véve a Google vállalat módosította a védjegyekkel kapcsolatos szabályzatát Európában és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagországaiban.
Tovább...
 
Nyelvi korlátok nélkül
2009-05-20 00:00
Május 20-tól automatikus fordítási lehetőséggel használható a Gmail ingyenes levelezőrendszere az Üzenetfordítás alkalmazással.
Tovább...
 
A Gmail Labs magyarul
2009-04-21 16:41
A Google a Gmail 5. születésnapjára 49 nyelven - köztük magyarul is - elérhetővé tette Gmail Labs nevű szolgáltatását. A Google ingyenes levelezőjében található Labs számos érdekes, kísérleti jellegű alkalmazásnak ad teret.
Tovább...
 
Kevésből egymillió
2008-07-30 11:44

A Google legnagyobb egyetemi világversenyén a tatabányai Modern Üzleti Tudományok főiskolájának egyik csapata bekerült az európai, közel-keleti és afrikai régió három legjobbja közé. A vállalkozó kedvű fiatalok versenyén 47 ország 1.650 csapata vett részt.

Tovább...
 
Újdonságok a Google Earth egén
2008-01-23 19:35

A Google a mai naptól elérhetővé tette a Google Earth "Sky" szolgáltatásának új verzióját, amely csillagok és bolygók milliót tárja a tudósok, diákok és az amatőr csillagászok szeme elé.

Tovább...
 
Szabad utat kapott a Google
2007-12-21 17:15

A Google ma bejelentette, hogy az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) nem áll a DoubleClick, a piacvezető online reklámkiszolgáló vállalkozás felvásárlásának útjába. Az Európai Bizottság még nem döntött. Egy vállalkozás több releváns hirdetéshez juthat így.

Tovább...
 
Webmaster Tools magyarul
2007-12-18 16:51

Már magyar nyelven is elérhető a Webmaster Tools. Ennek az egyszerűen használható szolgáltatásnak a segítségével az online tartalomfejlesztő vállalkozások növelhetik oldalaik láthatóságát a Google keresőjének találatai között.

Tovább...
 
Megújuló energia, a szénnél is olcsóbban
2007-12-02 20:38

A Google november 28-án bejelentette új stratégiai kezdeményezését, amelynek célja áram előállítása megújuló energiaforrásból, a szénnél olcsóbban. A projekt az RE<C névre hallgat, és a nap és szél energiájának korszerű hasznosításán, illetve a geotermikus és egyéb úttörő technológiákon alapul.

Tovább...
 
E-kereskedelmi konferencián a Google
2007-11-25 16:44

Közösen rendezett konferenciát az internetes marketingről a Google a magyar internetes kereskedők "Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért" (SzEK) nevű egyesületével.

Tovább...
 
Új szolgáltatást indít a Google
2005-04-22 00:00
A Google reményei szerint a szolgáltatás olyan értékessé válik majd az emberek számára, hogy még gyakrabban fogják használni keresőmotorjukat, mint ahogyan azt jelenleg teszik – több lehetőséget nyújtva ezáltal a vállalatnak a szöveg alapú hirdetések elhelyezésében és profitja növelésében.
 
Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |