2021-12-05 20:37 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Internet

Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 1 vendég van az oldalon.
Internet - Tematikus hírgyűjtemény


Hírek az internet világából:Új magyar startup cég - PowerLancer.com
2013-09-25 19:15
Szabadúszó szakembereket segítő magyar startup vállalkozás indult. A szabadúszók piaca az elmúlt évtizedben hatalmasra nőtt az interneten. A lehetőség az otthoni munkát támogatja.
Tovább...
 
Hogyan áll a 4G mobilnet gyorsasági verseny?
2012-03-01 13:17
A magyar 4G szolgáltatások jelenleg még nem érik el a nemzetközi standard 100 Mbit/s, de inkább 1 Gbit/s minimum sebességét. Ugyanakkor a felhasználók nem is annyira a sebességet, mint inkább az alacsonyabb árat, és a nagyobb lefedettséget preferálják. Jóllehet még a készülékválaszték is gyászos.
Tovább...
 
ACTA - Társadalmi egyeztetést szorgalmaz az IVSZ
2012-02-17 14:15
Az IVSZ szerint nagyobb kockázattal kell szembenézniük az induló startup vállalkozásoknak a jelenlegi Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodás (ACTA) miatt. A ratifikálás előtt széleskörű társadalmi egyeztetés javasolt, hogy minden érintett érdeke kiegyensúlyozott legyen.
Tovább...
 
Kik használják a jogi adatbázisokat?
2012-02-08 17:48
A mindennapi munkához nem csak a jogászok használják a jogi adatbázisokat: az adó, a számvitel és a pénzügy mellett a műszaki szakmai is aktív felhasználó. A többség az interneten keres a jogszabályok után.
Tovább...
 
Közösségi vásárlás: Népszerűek voltak az élmény ajándékok
2012-01-03 15:01
A karácsonyi szezon megdobta a közösségi vásárlások forgalmát az interneten. Bár a piac ár érzékeny, a drága termékek és szolgáltatások, például a MacBook Air is nagyon hamar elkelt.
Tovább...
 
Etikusabb lehet a közösségi vásárlás
2011-11-23 15:17
Transzparens és tisztességes működést szeretne elérni a közösségi vásárlások piacán a Bónusz Brigád. A szektor vállalkozásait etikai kódex útján kívánnák szabályozni. A kezdeményezés olyan trükköket iktatna ki, mint a felárazás.
Tovább...
 
Internetes megoldások: Nem élünk a lehetőségekkel
2011-10-26 11:42
Jelentős költséget csökkentene, mégsem használják a mindennapi üzletmenetben az internetes megoldásokat az európai KKV-k. Legfőbb oka, hogy a vállalkozók nem is ismerik eléggé a lehetőségeket.
Tovább...
 
Itthon elfogadottabb a személyes online reklám
2011-10-25 16:52
A magyar internetezők az európai átlagnál kedvezőbben viszonyulnak a személyre szóló online reklámokhoz. A leiratkozási lehetőség azonban fontos elvárása a fogyasztóknak. Kutatási adatok 2011-ből.
Tovább...
 
Keresés a közösségi médiában - Új magyar fejlesztés
2011-09-29 17:06
A közösségi média hatalmas mennyiségű tartalmat generál minden nap, de eligazodni már nem is olyan könnyű benne. A kereshetőségre talált megoldást két magyar vállalkozó. Módszerükre még a Facebook is figyel. Jelenleg tőkét szeretnének az új üzleti lehetőségbe bevonni.
Tovább...
 
Gyakoribb az internetről származó jogi bizonyíték
2011-09-26 16:47
A most megkérdezett ügyvédek többsége szívesen használ internetes bizonyítékot a jogi eljárásokban. Forrásként leginkább az e-mail és a közösségi oldalak szolgálhatnak. A gond az, hogy ilyenkor a nem nyilvánosan elérhető információk a bizonyítékok.
Tovább...
 
Online piac 2011: A közösségi vásárlás húzza
2011-08-09 16:52
Jelentősen megnövekedett az interneten vásárlók aránya az elmúlt időszakban, amit a közösségi vásárlás megjelenése segített. Az újfajta online vásárlási lehetőség leginkább a nőket szólítja meg. A fogyasztók a gyorsaságot, az egyszerűséget és az alacsony árakat kedvelik.
Tovább...
 
Nagy webáruház felmérés 2011: Gyorsulva nő a webshop-ok forgalma
2011-08-03 15:11
Kutatás készült a magyar webáruházakról. Az árösszehasonlító oldalak forgalma nagyot nőtt az idei első hat hónapban, így vélhetően a webáruházak látogatottsága is növekedett. A legelterjedtebb fizetési módnak még mindig az utánvét számít.
Tovább...
 
E-kereskedelem: sereghajtók között a magyar KKV-k
2011-08-03 14:46
Az Európai Bizottság kutatása szerint a magyar vállalkozások az uniós átlag alatti arányban értékesítenek az interneten. Jóllehet a fogyasztók sem használják ki az online vásárlás lehetőségeit, amit főleg a bizalom hiánya okozza. Segítségképpen képzést szerveztek az internetes vállalkozóknak.
Tovább...
 
Gyorsabb és egyszerűbb a .hu regisztráció
2011-04-23 14:49
Megszűnik a kéthetes várólista szabálya a magyar .hu domain végződéseknél. A változás felpörgetheti a piacot és jelentős fejlesztéseket hozhat a domain regisztrációs szolgáltatóknál.
Tovább...
 
Online tartalomfogyasztás 2009
2010-04-27 18:14
Az elmúlt évben is növekedett az internetezők száma, de a demográfiai jellemzők alig változtak – derült ki az Ipsos és a Gemius online kutatásából. Az otthoni netezés terjedésével munkahelyen kevesebbet internetezünk.
Tovább...
 
A megkerülhetetlen internet
2008-09-28 19:46

2010-re nagykorúvá és választópolgárrá válnak a „netgeneráció” tagjai - az a nemzedék, amely már az online világ segítségével szocializálódott. 2010-re nem lehet választást sem nyerni aktív internetes jelenlét nélkül.

Tovább...
 
Új levelező indult
2008-09-22 19:33

Az oldal.info bejelentette, hogy elindítja www.omail.hu címen elérhető ingyenes levelezőszolgáltatását, amely a Google Alkalmazások csomagjában található Gmail-re épül. A fiókok 7 GB tárhelyet és spam szűrőt kapnak.

Tovább...
 
Több a szélessávon netező itthon
2007-09-06 11:34

A változás tendenciát mutat, ami az elmúlt hónapban is mutatkozott. Egyre csökken a vezetékes vonalak száma, míg a szélessávú internet előfizetés folyamatosan nő. Jó hír ez az internetes vállalkozóknak, mert új szolgáltatások indításához nő a piac.

Tovább...
 
Új web2 szolgáltatás: Közösségi térkép
2007-07-30 23:53

Elindult a www.geospace.hu oldal, az ingyenes közösségi térkép. A google térképére közösségi funkciókat telepítve nyitott, véleményezett adatbázist épít az internetező közösség segítségével a geospace.hu minden olyan helyről, ami térképen megtalálható.

Tovább...
 
Ingyenes web kisvállalkozásoknak
2007-07-30 23:05

A kutatásokból kitűnik, hogy a kisvállalkozások nagy részének még nincs honlapja. Most itt az alkalom: ingyenes domain és weboldal regisztrálására nyílik lehetőségük - na de csak Nagy-Britanniában. Az ilyenre itthon még valószínűleg jó ideig várni kell.

Tovább...
 
Apró szigetország nyit elsőként valódi követséget a virtuális világban
2007-07-10 22:52

A Maldív-szigetek az első ország, amely követséget nyitott a Second Life-ban, egy háromdimenziós, internetes, virtuális világban, amelyet több mint 6,6 millió ember "népesít" be a világ minden tájáról. A virtuális követség új csatornát biztosít az országnak.

Tovább...
 
627 millióan vásároltak eddig az Interneten
2005-10-24 19:55

Minden tizedik ember már vásárolt az Interneten, állapítható meg az AcNielsen globális kutatásából. Számszerűleg 627 millió ember esik szó, akik közül 325 millió a megkérdezése előtti hónapban folytatott vásárlói tevékenységet a világhálón.

Tovább...
 
Kína a vezető Internet cenzor
2005-05-01 00:00
Az OpenNet Initiative kutatásának vezetője szerint Kína kiterjedt technológiai rendszerrel rendelkezik az Internet cenzúra és felügyelet terén. A cenzúrai munka a szűrő eszközök esetében a legerősebb, mely alkalmazkodni képes az olyan újabb kommunikációs formákhoz, mint amilyen a blog.
 
Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |