2022-05-29 04:53 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow EU, Pályázat

Tematikus hírek
Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Szolgáltatások
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Aktuális
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 4 vendég van az oldalon.
EU, Pályázat - Tematikus hírgyűjtemény


A vállalkozásokat érintő európai uniós és pályázati hírek:Képzési pályázatok indulnak
2012-03-28 22:16
Várhatóan holnap, 2012. március 29-én jelenik meg a 21 milliárd forint keretösszegű, a dolgozók képzésére fordítható pályázat első kiírása vállalkozásoknak, vissza nem térítendő támogatás formájában - tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium, foglalkoztatásért felelős államtitkára erről szóló bejelentésében.
Tovább...
 
K+F+I támogatás: 75 milliárd forint 2012-ben
2012-02-28 18:24
A magyar kutatás-fejlesztés és innováció (K+F+I) 2012-ben mintegy 75 milliárd forint pályázati támogatásra számíthat. A keretösszeg nemzeti és európai uniós strukturális forrásokból áll össze. A pályázatok egy részét már kiírták, illetve várható, hogy március közepéig, illetve június végéig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség újabbakat fog meghirdetni.
Tovább...
 
Új inkubátorház épül Szanyban
2012-02-06 13:48
Új inkubátorház épül EU támogatásból Győr-Moson-Sopron megyében. A vállalkozói létesítményben egyebek mellett lakatos-, és kőfaragó műhely, továbbá raktárak, üzletek és irodák kapnak majd helyet. A beruházás a Magyarország- Szlovákia Együttműködési Program keretében kapott forrást.
Tovább...
 
Új kockázatértékelési eszköz kisvállalkozásoknak
2011-09-13 18:27
Uniós szintű kezdeményezésként indult el az Online Interaktív Kockázatértékelés (OiRA) elnevezésű projekt. Az innovatív eszköz rendeltetése, hogy megkönnyítse a mikro-, és kisvállalkozások munkahelyi kockázatértékelési tevékenységét. A lépésről lépésre haladó kockázatértékelési módszer segít a vállalkozásoknak, hogy beazonosítsák, értékeljék és megelőzzék a munkahelyi megbetegedéseket és baleseteket.
Tovább...
 
Innovációmenedzsment módszerrel növelhető a pályázási esély
2011-09-09 21:14
Nemzetközi innovációmenedzsment módszer alkalmazásával növelhetik esélyeiket a következő évben a magyar vállalkozások. A kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok elbírálásakor ugyanis többletpontot kapnak majd az Európai Bizottság által javasolt módszertant bevezető kis-, és középvállalkozások.
Tovább...
 
Pályázat mikro-vállalkozásoknak
2011-08-19 18:13
Kifejezetten az elmaradott térségekben működő mikro-vállalkozásokra szabott pályázati kiírás jelent meg vissza nem térítendő támogatás formában. Célja a gazdaság élénkítése és a foglalkoztatás növelése. Technológia-fejlesztésére igényelhető legfeljebb 10 millió forint összeg, 30 százalék önerő mellett.
Tovább...
 
Telephely-fejlesztési pályázat 2011 - Benyújthatóak a támogatási kérelmek
2011-08-18 17:02
Telephely infrastrukturális fejlesztésére és új eszközök beszerzésére nyújthatnak be pályázatot a mikro-, kis- és középvállalkozások. A K&H kkv bizalmi index kutatása szerint az ipari és a termelő cégek érzik magukat előnyben. A támogatás aránya 20-60 százalék közötti, de összege az észak-magyarországi régióban magasabb.
Tovább...
 
Javítani szeretnék a klaszterek működési feltételeit
2011-08-04 16:04
Szabályozni szükséges a vállalkozói hálózatokon (klasztereken) belüli együttműködés követelményeit, mivel így érhető el, hogy egyre több hálózat nyerje el az akkreditált innovációs klaszter címet, és hogy a vállalkozások sikeresen jelenjenek meg a külpiacokon.
Tovább...
 
Vissza nem térítendő uniós támogatás környezeti célú fejlesztésre
2011-07-28 15:06
A környezettudatos működés és az ezzel kapcsolatos technológiai fejlesztések támogatására új forrás vehető igénybe vállalkozásoknak. A jelenlegi 9 milliárd forint mintegy háromszorosa a korábban, 2009-ben már meghirdetett pályázatnak. A pályázat intenzitása 30-35%. Még kevés pályázat érkezett, érdemes jelentkezni.
Tovább...
 
Alacsony a magyar vállalkozások pályázati aktivitása - Veszélyben az EU források
2011-07-27 13:07
A GKI elemzése alapján jól látható, hogy Magyarországnak gyorsan cselekednie kell az uniós források elköltésében. Az eddig beérkezett pályázatok száma ugyanakkor igen alacsony, ráadásul nem mindegyik lesz nyertes. A jelek szerint a magyar a vállalkozások nem látják értelmét a pályázatoknak, igaz nem is ismerik a lehetőségeket.
Tovább...
 
KKV-kat segítő informatikai pályázatokat hirdettek meg
2011-07-07 09:54
A kis-, és középvállalkozások versenyképességét javító két - összesen 11,8 milliárd forint értékű - informatikai pályázat elindítását jelentette be Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős államtitkára a Digitális Megújulás Cselekvési Terv keretében június 29-én Budapesten sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Kevesebb támogatás a budapesti vállalkozásoknak
2010-09-22 13:29
A magyar vállalkozások 2011. január elsejétől már csak legfeljebb 10%-os uniós vagy társfinanszírozott támogatásban részesülhetnek a Budapestre tervezett beruházásaikhoz. Érdemes ezért még 2010. őszén pályázni.
Tovább...
 
Európai Vállalkozási Díj 2010-2011
2010-08-05 19:12
Az Európai Bizottság ötödik alkalommal hirdette meg az Európai Vállalkozási Díj-pályázatot, amelyre az EU tagállamaiból, valamint Norvégiából, Szerbiából és Törökországból várják a jelentkezőket.
Tovább...
 
Elektronikusan gyorsabb
2008-04-23 07:39

A tervek szerint a fizetési meghagyás kibocsátását a közjegyzők vennék át a bíróságoktól, amely a folyamat gyorsítását és a bíróságok tehermentesítését célozná. Az európai uniós rendelethez kapcsolódóan hamarosan a fizetési meghagyásos eljárás teljes folyamatának elektronizálása várható.

Tovább...
 
Régiós tapasztalatcsere
2008-03-28 13:57

Magyarországon tartják idei első ülésüket a közép-európai országok közjegyzői. A Hexagonale találkozóján a hat régióbeli tagország szakemberei megvitatják az európai közokirattal összefüggő kérdéseket.

Tovább...
 
A piaci dereguláció nem mindig vezet költségcsökkenéshez
2007-10-01 14:40

Az ingatlankereskedelem szabályainak lazítása nem vezet sem alacsonyabb költségekhez, sem jobb szolgáltatáshoz - derült ki a Harvard Egyetem professzora, Peter L. Murray tanulmányából. A szabályozott ingatlanpiacokon az árak alacsonyabbak.

Tovább...
 
Regionális összefogás a pénzmosás ellen
2007-09-28 09:48

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) tölti be 2008-ban a Közép Európai Közjegyzőségek Együttműködése, a Hexagonale elnöki tisztségét. A magyar elnökség egyik prioritása a pénzmosás elleni küzdelem összehangolása lesz.

Tovább...
 
Hogy teljesít országunk külföldi befektetői szemmel?
2007-04-30 23:46

Jó tanácsok egy IMF washingtoni tisztviselőtől - Magyarország egyre kevésbé vonzó a külföldi tőkebefektetők számára. Az utóbbi időben egyre többet hangoztatott vélemény, most Ashoka Mody - az IMF (Nemzetközi Valutaalap) washingtoni tisztviselője - legutóbb tett nyilatkozatából érzékelhető.

Tovább...
 
Fejlesztési forrás önkormányzatoknak és kkv-nak
2006-12-02 23:38

Az MFB Rt. negyedik alkalommal kötött megállapodást az Európai Beruházási Bankkal. A hitelkeretet az önkormányzatok mellett a kkv-k részére is fel lehet használni.

Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés
Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Interjú
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálóA kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
dr. Klausmann Kornél - Illúzió az ingyenes cégalapításAz ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |