2021-04-13 03:21 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow SAP

Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 6 vendég van az oldalon.
SAP - Tematikus hírgyűjtemény
Az SAP vállalat jelenleg a világ legnagyobb üzleti szoftvereket gyártó cége. Az azonos nevű programjuk segítségével a vállalkozások informatikai úton menedzselhetik működési folyamataikat, többet közt a könyvelést, a bérszámfejtést, az értékesítést és a készletezést is.

A német SAP A.G. vállalat a világ több mint 120 országában van jelen, 50.000 fő fölötti alkalmazotti létszámmal. Fő bevételi forrása az általa előállított ERP rendszer licencéből és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokból származik. Az SAP ugyanis tanácsadási, karbantartási és tréning szolgáltatásokat is nyújt. 2009. december 31-én több mint 95.000 ügyféllel rendelkezett világszerte. Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) tőzsdén is.

A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani.

A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.


SAP hírek:Az SAP-t használó középvállalkozások euróban könyvelnek inkább
2010-09-23 21:50
Az euró bevezetésére itthon még várnunk kell, és a csatlakozás időpontja is kérdéses, de a magyar vállalkozások többségére már most komoly hatással van a közös európai valuta. Egyre több SAP rendszert használó közepes vállalkozás ezért inkább euróban könyvel.
Tovább...
 
Díjat érő SAP kisvállalati bevezetés
2010-06-16 22:07
Az euró bevezetésére itthon még várnunk kell, és a csatlakozás időpontja is kérdéses, de a magyar vállalkozások többségére már most komoly hatással van a közös európai valuta. Egyre több SAP rendszert használó közepes vállalkozás ezért inkább euróban könyvel.
Tovább...
 
Az SAP csökkentette szénlábnyomát
2010-02-03 22:21
Az SAP szoftvercég globálisan mintegy 425 kilótonna üvegházhatású gázt produkált 2009-ben. Ez 16 százalékos csökkenés a 2008-ban feljegyzett 505 kilótonnához képest – jelentette be előzetes CO2 kibocsátásának csökkentése terén eredményét a vállalat.
Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |