2020-11-23 21:05 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Vállalkozás indítása arrow Egyéni vállalkozás

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Egyéni vállalkozás
Tudjon meg minél több információt az Egyéni vállalkozás indítása körülményeiről, feltételeiről, szabályairól. A vállalkozás alapítás egyre könnyebb, de ajánlott körültekintően eljárni. Amennyiben többet tud az Egyéni vállalkozás indítása kérdéseiről, ne habozzon nekünk megírni azt, hogy itt megjelentethessük!
Egyéni vállalkozás szüneteltetése
Könnyen előfordulhat, hogy a valóságban az üzleti terveink nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi kezdő egyéni vállalkozóként elterveztük. Ilyenkor lehetőség van megállni egy kicsit és az egyéni vállalkozás szüneteltetése mellett újragondolni az üzleti lehetőségeinket. A szüneteltetésnek azonban szabályai vannak, amelyeket az alábbiakban gyűjtöttük össze.
Tovább...
 
Egyéni vállalkozás folytatása
Amennyiben sikerült újratervezni az üzleti lehetőségeinket, az egyéni vállalkozás szüneteltetése után újra ringbe szállhatunk a piacon. Az egyéni vállalkozás folytatásának szintén van néhány szabálya, ami figyelembe kell venni.
Tovább...
 
Egyéni vállalkozás feltételei 2012
Talán a legegyszerűbb jogi formának tekinthetjük, mégis fontos tisztában lennünk az egyéni vállalkozás feltételeivel. A legtöbb szabály egyértelmű és nem igényel különösebb magyarázatot. BT beltag például nem lehet egyéni vállalkozó. Leginkább a végezni kívánt üzleti tevékenységből érdemes kiindulni.
Tovább...
 
Egyéni vállalkozás alapítása - Milyen menetrend szerint járjunk el?
Érdemes előre megtervezni, hogy milyen ütemben kezd egyéni vállalkozói tevékenységbe. Ha összeszedi a szükséges lépéseket, akkor könnyebb elkerülni a felesleges rohangálást a papírokért, így elkerülheti a későbbi veszteségeket, ugyanakkor nem fog lemaradni a kedvezményes lehetőségekről sem.
Tovább...
 
Egyéni vállalkozás 2012 - Milyen iratok szükségesek?
Amennyiben induló vállalkozása jogi formájának az egyéni vállalkozást választotta, a hivatalos kezdéshez szüksége van néhány dokumentumra. Az alábbiakban összegyűjtöttük, milyen iratokat kell magukkal vinnünk az eljáráshoz.
Tovább...
 
Egyéni vállalkozás költségei
Annak, aki egyéni vállalkozásba kezd, számolnia kell havi állandó költségekkel, amelyeket minden körülmények között fizetnie kell (akár termel profitot, akár nem a vállalkozás), ezért érdemes akkora előzetes pénzösszeg birtokában elindítani a vállalkozást, hogy a költségeket biztosan tudja fizetni a tulajdonos, míg kellőképpen be nem indul a vállalkozás.
Tovább...
 
Egyéni vállalkozás indítása 2011 - Mikor érdemes választani?
Elsőként attól függően döntsön egyéni vállalkozás, Bt. vagy Kft. alapítása között, hogy mekkora árbevételre számíthat. Egyéni vállalkozást alapítani egyszerűbb és olcsóbb, mint céget. De nem csak az alapítási, hanem a működtetési és az esetleges megszűntetési költségeket is figyelembe kell venni, melyek szintén az egyéni vállalkozás mellett szólnak.
Tovább...
 
Az egyéni vállalkozás általános tudnivalói
Egyéni vállalkozást ma Magyarországon a vonatkozó szabályok szerint minden olyan cselekvőképes és állandó belföldi lakóhellyel rendelkező természetes személy alanyi jogon alapíthat, aki az egyéni vállalkozás jogából nincs kizárva.
Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |