2021-12-05 21:36 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Deviza, árfolyam

Deviza, árfolyam - Tematikus hírgyűjteményDeviza, árfolyam hírek:Végtörlesztés: Fogyasztóvédelmi bírságok
2012-03-05 14:20
68 millió forint fölötti fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki eddig a PSZÁF a végtörlesztéssel kapcsolatosan. Összesen 19 célvizsgálat, és 67 egyedi fogyasztóvédelmi esetben indult eljárást már lefolytatott a szervezet. 2011. október-től több mint tízezer fogyasztói megkeresés érkezett a végtörlesztéssel kapcsolatban levélben, személyesen, vagy telefonon a felügyelethez.
Tovább...
 
Összefogás a kedvezőbb hitelekért
2011-10-07 11:14
Sokan nem is gondolják, hogy némi utánajárást követően, lehetőség van kedvező hitelt találni. A gyakorlat azt mutatja, hogy kitartással és profi alkudozással jobb feltételeket tudunk a bankoknál kiharcolni. A jobb alkupozícióért és a szakmai képviseletért most hiteltársulást hoztak létre a hitelfelvevőknek.
Tovább...
 
Stratégiai megoldások a svájci frank problémára
2011-10-03 17:38
Jellemzően gondolkodásbeli és életfelfogásbeli stratégiai tanácsokkal érkeztek a FrankCsapda című konferencia előadói. A rendezvény egyik nyilvánvaló üzenete, hogy tettekre és radikális szemléletváltásra van szükség az országban. Az evangelizáció egy civil kezdeményezéssel zárult.
Tovább...
 
A Fed bejelentésére megugrott a svájci frank
2011-08-09 22:03
A svájci frank forint árfolyama meghaladta a 273 forintot 2011. augusztus 9-én este azt követően, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed monetáris tanácsa nyilvánosságra hozta kamatdöntő üléséről tájékoztató közleményét.
Tovább...
 
Még nem tolonganak az árfolyamrögzítésért
2011-08-03 17:52
A svájci frank utóbbi napokban tapasztalt erőteljes erősödése nyomán egyre többen keresik meg a bankokat a fizetéskönnyítési lehetőségek, így az árfolyamrögzítés iránt érdeklődve, de tolongásról egyelőre nincs szó.
Tovább...
 
Pánikhangulat a devizapiacon - Új csúcson a svájci frank
2011-07-12 13:42
Délelőtt a 233 forintos határt is elérte a svájci frank; elemzők szerint a devizapiacon pánikhangulat uralkodhatott el ma. Az új csúcsot segítette, hogy a forint is gyengült a nemzetközi bankközi piacon. Okként az olasz nagybankoknak a stresszteszten várható bukását emlegetik.
Tovább...
 
Csúcs közelben a svájci frank
2011-07-11 16:51
Közeledik a 2011. június 27-én érvényes 228,01 forintos rekord árfolyamhoz a svájci frank, amely ma fél 3 körül már a 226,90-227,10 forintos sávban mozgott.
Tovább...
 


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |