2022-01-27 08:45 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Hírek

Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 3 vendég van az oldalon.
Tematikus hírgyűjtemény
Többet szeretne megtudni egy hír témájáról? Böngésszen tematikus hírgyűjteményünkben!

Összegyűjtöttük a népszerűbb témákhoz tartozó híreket, hivatkozásokat, cikkeket és videókat. Ha Ön nem érti pontosan a híreket, ha hiányoznak a háttér-információk, összefüggések, akkor hasznosnak fogja találni a tematikus hírgyűjteményünket.

<- A témakörök a bal oldali menüpontokban szerepelnek, de az egyes hírek címe alatt is megtalálja a kategóriákhoz vezető hivatkozásokat. A hírek alján a „Kapcsolódó témák” dobozban pedig választhat a további információk közül.
Munkaerő toborzás: Csábítani és megtartani
2014-02-24 23:31
Az idei legfrissebb statisztikai adatok szerint jelentősen megnőtt az üres állások száma Magyarországon, jóllehet egyszerre van munkaerőhiány és munkaerőtöbblet. A vállalkozásoknak nem elég megtalálni a munkaerőt: versenyképességet növel, ha meg is tudják tartani. A diplomások közt az informatikai, mérnöki és gazdasági munkaerő a legkeresettebb.
Tovább...
 
Új magyar startup cég - PowerLancer.com
2013-09-25 19:15
Szabadúszó szakembereket segítő magyar startup vállalkozás indult. A szabadúszók piaca az elmúlt évtizedben hatalmasra nőtt az interneten. A lehetőség az otthoni munkát támogatja.
Tovább...
 
KKV Marketing Expo 2012 - Kell egy titkos recept
2012-10-05 11:06
Október 4-én mintegy 1200 fő részvételével harmadik alkalommal került megrendezésre a KKV Marketing Expo. Magyarország legnagyobb kisvállalkozói marketing szakmai eseményének központi témája idén az új vevők szerzésének legújabb és leghatékonyabb módszerei voltak.
Tovább...
 
Megszavazták az új távközlési adót
2012-05-18 11:25
2 forint összegű telefonadóról döntött ma a törvényhozás, amit hívásonként, megkezdett percenként, és minden elküldött üzenet után kell majd megfizetni a távközlési szolgáltatónak. Az új törvény 2012. július 1-től hatályos. Az új adónem beszedése augusztustól válik majd esedékessé. Maximális összege magánszemélyeknél 700 Ft, vállalkozások esetében 2.500 Ft.
Tovább...
 
Jobban hiszünk a Facebook ajánlásoknak, mint a TV reklámoknak
2012-05-15 00:00
300 főnél több marketing szakember vett részt az első magyar All Things Facebook konferencián, amit a Facebook is elismeréssel illet. Az esemény 2012. május 9-én volt Siófokon, és a Media Hungary keretében rendezték meg. Magyarországon először volt, hogy 4 nemzetközi Facebook előadó azokat a jövőformáló trendeket ismertette, melyek a hazai közösségi reklámozásra is hatással vannak. Kiderült, hogy a Facebookon keresztüli ajánlásokat a felhasználók 92 százaléka hitelesnek tartja.
Tovább...
 
Facebook vezetők a Media Hungary-n
2012-05-03 00:00
2012. május 9-én, a Media Hungary konferencia második napján, Magyarországon először kerül megrendezésre az All Things Facebook nap. Az esemény szakmai partnere és társszervezője a Thinkdigital. A szervezők célja a hagyományteremtés volt.
Tovább...
 
Facebook hirdetések - Új speciális lehetőségek
2012-05-02 00:00
Összesen 7 új, igen specifikus, a Facebook hirdetők igényeire szabott "Sponsored Stories" formátum érhető el ezentúl - tájékoztatta a Vállalkozás Online szerkesztőségét a Thinkdigital, a Facebook hirdetési felületek magyar értékesítője. Ezen kívül publikusak a magyar felhasználási szokások áprilisi adatai is.
Tovább...
 
10 dolog, amit egy 75 éves családi vállalkozástól tanulhatunk
2012-04-17 13:19
Olaszországban most is virágozni tudnak a családi vállalkozások. Jó példa erre a milánói székhelyű MAPEI csoport. A sikeres múlt tanulságai: mindig egy lépéssel előrébb kell járni, az innovációt soha nem szabad abbahagyni, fektessünk be az embereinkbe és legyenek kiegyensúlyozott pénzügyi alapjaink.
Tovább...
 
Az emberek 82%-a hónapról hónapra él
2012-04-06 11:47
Amikor a válság hatására megnövekedett a mindennapi kockázat, nagyon érdemes odafigyelnünk, hogy mire is költünk. A személyes pénzügyi gondok igen nyomasztóak lehetnek. Egy online házi költségvetés programmal bárhonnan elérhető információkhoz juthatunk a pénzügyeink állásáról.
Tovább...
 
Még fontosabb a kapcsolati tőke Magyarországon
2012-04-03 15:48
Az utóbbi tíz évben majdnem kétszeresére nőtt Magyarországon azoknak az aránya, akik a kapcsolati tőkét sikeresen fel tudták használni. Az ismerősök segítségét leginkább az egészségügyben és a hivatalos ügyintézésben kérik a magyarok, de sokan az iskoláztatásban és a munkaszerzésben is a kapcsolati tőkéjükre hagyatkoznak. Következésképpen az elmúlt évtizedben felére csökkent azoknak az aránya, akik sem rokoni, sem baráti segítséget nem vettek igénybe.
Tovább...
 
Képzési pályázatok indulnak
2012-03-28 22:16
Várhatóan holnap, 2012. március 29-én jelenik meg a 21 milliárd forint keretösszegű, a dolgozók képzésére fordítható pályázat első kiírása vállalkozásoknak, vissza nem térítendő támogatás formájában - tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium, foglalkoztatásért felelős államtitkára erről szóló bejelentésében.
Tovább...
 
Az adótanácsadók és könyvelők harmada veszteséges
2012-03-28 19:45
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövőre fokozottan ellenőrzi majd többek között az adószakértőket és a könyvelőket, akik papíron mintegy 20 ezer cégben működnek ezzel a főprofillal, és több mint harmaduk veszteséges - közölte szerdán a Gazdasag.hu.
Tovább...
 
Környezetbarátabb KKV-k
2012-03-27 21:44
Az Európai Bizottság felmérést folytatott az Európai Unióban működő kis- és középvállalatok (KKV) környezetbarát jellegéről. Az eredményeket 2012. március 27-én publikálták Eurobarométer néven, amely szerint javulás tapasztalható, ám sok a kiaknázatlan lehetőség is. A haladást leginkább a bürokrácia akadályozza.
Tovább...
 
Versenyelőnyünk lehetne a kutatás-fejlesztés-innováció
2012-03-20 16:19
A globális versenyben a magyar vállalkozásoknak a kutatás-fejlesztés-innováció (K+F+I) és magas hozzáadott értékű munkahelyek jelenthetnek lehetőséget. Ehhez befektetőbarát, alacsonyabb direkt tevékenységi költséget biztosító adóstratégiára, és egyszerűbb pályázati rendszerre lenne szüksége az országnak.
Tovább...
 
Még több tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 54 / 211


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |