2020-05-31 08:36 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Hírek

Tematikus hírgyűjtemény
Többet szeretne megtudni egy hír témájáról? Böngésszen tematikus hírgyűjteményünkben!

Összegyűjtöttük a népszerűbb témákhoz tartozó híreket, hivatkozásokat, cikkeket és videókat. Ha Ön nem érti pontosan a híreket, ha hiányoznak a háttér-információk, összefüggések, akkor hasznosnak fogja találni a tematikus hírgyűjteményünket.

<- A témakörök a bal oldali menüpontokban szerepelnek, de az egyes hírek címe alatt is megtalálja a kategóriákhoz vezető hivatkozásokat. A hírek alján a „Kapcsolódó témák” dobozban pedig választhat a további információk közül.
Webmaster Tools magyarul
2007-12-18 16:51

Már magyar nyelven is elérhető a Webmaster Tools. Ennek az egyszerűen használható szolgáltatásnak a segítségével az online tartalomfejlesztő vállalkozások növelhetik oldalaik láthatóságát a Google keresőjének találatai között.

Tovább...
 
Három új finanszírozási program áprilisig
2007-12-13 20:14

A Magyar Fejlesztési Bank hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóján Erős János vezérigazgató arról számolt be, hogy a Bank 2007-ben is fokozta hitelezési aktivitását, új befektetési stratégiát dolgozott ki, miközben folytatta az MFB Bankcsoport átalakítását.

Tovább...
 
Konferencia az ázsiai üzletekről
2007-12-13 20:08

A Corvinus Egyetem AIESEC irodája konferenciát szervezett vállalkozóknak és tagoknak a keleti üzleti lehetőségekről. A szerezet programja a keleti terjeszkedésben segíti a magyar vállalkozókat.

Tovább...
 
Megújuló energia, a szénnél is olcsóbban
2007-12-02 20:38

A Google november 28-án bejelentette új stratégiai kezdeményezését, amelynek célja áram előállítása megújuló energiaforrásból, a szénnél olcsóbban. A projekt az RE<C névre hallgat, és a nap és szél energiájának korszerű hasznosításán, illetve a geotermikus és egyéb úttörő technológiákon alapul.

Tovább...
 
E-kereskedelmi konferencián a Google
2007-11-25 16:44

Közösen rendezett konferenciát az internetes marketingről a Google a magyar internetes kereskedők "Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért" (SzEK) nevű egyesületével.

Tovább...
 
Ifjú tehetségeket díjaztak - Szávay is kapott
2007-11-25 08:25

Első alkalommal, november 23-án este adták át a Junior Prima Díjakat a Szépművészeti Múzeumban. Három kategóriában, harminc fiatalt díjaztak. A Díj a Kincsem nevű világhírű versenylovat ábrázolja.

Tovább...
 
Új kockázati tőke alap indult vállalkozásoknak
2007-11-15 21:20

A Cisco és a 3TS elindította a közép-kelet-európai technológiai ágazatot megcélzó kockázatitőke-programját. A Cisco közvetlen, illetve a regionális kockázatitőke-alapon keresztül közvetett befektetési lehetőségeket keres újonnan induló technológiai vállalkozásokban.

Tovább...
 
Fejlesztési források - vállalkozói perspektívák
2007-11-12 18:43

„Az Új Magyarország Vállalkozói Program összefogja mindazokat a célokat és fejlesztési forrásokat, amelyek bármely vállalkozás számára eredményt hozhatnak.” - mondta Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter.

Tovább...
 
Gyorsított cégbejegyzés, elektronikus fizetési meghagyás
2007-11-05 11:12

Számos napjainkban újonnan hatályba lépett törvény, illetve tervezet célja, hogy a polgári nemperes eljárások lerövidüljenek. Ez könnyen megvalósulhat a közjegyzők bevonásával egyes eljárásokba, tekintettel arra, hogy határozataik a bíróságokéval megegyez? hatállyal bírnak.

Tovább...
 
Díjazott vállalatok
2007-11-05 10:56

A Szépművészeti Múzeumban adták át az idei Figyelő Top 200 díjakat a legjobban teljesítő vállatok részére. Idén rendhagyó módon a CSR elvek figyelembevételével került megrendezésre, és idén először a vállalatokat a társadalmi elkötelezettségük szempontjából is értékelték és díjazták a szervezők.

Tovább...
 
A piaci dereguláció nem mindig vezet költségcsökkenéshez
2007-10-01 14:40

Az ingatlankereskedelem szabályainak lazítása nem vezet sem alacsonyabb költségekhez, sem jobb szolgáltatáshoz - derült ki a Harvard Egyetem professzora, Peter L. Murray tanulmányából. A szabályozott ingatlanpiacokon az árak alacsonyabbak.

Tovább...
 
Regionális összefogás a pénzmosás ellen
2007-09-28 09:48

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) tölti be 2008-ban a Közép Európai Közjegyzőségek Együttműködése, a Hexagonale elnöki tisztségét. A magyar elnökség egyik prioritása a pénzmosás elleni küzdelem összehangolása lesz.

Tovább...
 
Kkv-szektor: bajban vagyunk
2007-09-18 14:23

A hazai kis- és középvállalatok jövedelemtermelő képessége messze az uniós szint alatt van. A szektor versenyképességén minden csak ront: a demográfiai helyzet, a bürokrácia, a tőkehiány, a nagyvállalatok üzletpolitikája és az adórendszer.

Tovább...
 
Az adójóváírás többletjövedelmet hoz
2007-09-18 14:11

Az adóváltozások jövő évet érintő részei már körvonalazódnak, de jelentős átalakítás még nem várható az adórendszerben. Ezzel csak egy év múlva foglalkozik a szaktárca. Az adójóváírás változása mintegy 50 ezer forint pluszt jelenthet egy évben az érintetteknél.

Tovább...
 
Még több tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 163 - 211 / 211


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |