2021-05-14 05:02 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Hírek arrow Egyedülálló fejlesztés: Intelliprint és Intellifilter funkciók

Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 4 vendég van az oldalon.
Egyedülálló fejlesztés: Intelliprint és Intellifilter funkciók Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu - Admin   
2007-02-14 14:44

Egyedülálló fejlesztés a nyomtató piacon a TallyGenicom Intelliprint interfésze és a hozzá kapcsolódó Intellifilter funkció. A fejlesztés megkönnyíti a cégek nyomtató infrastruktúrájának fejlesztését, a modern irodaberendezésekre való átállást, hisz a meglévő rendszerekbe, programmódosítás, fejlesztés nélkül illeszthetőek az új nyomtatók.


A vállalatoknál jó pár évvel ezelőtt üzembe helyezett mátrix nyomtatók cseréjének nehézségeire ad megoldást az új technológia. Az Intelliprint és Intellifilter funkciók segítségével a mátrixnyomtatókról lézerre történő átállás esetén nem szükséges a rendszert újra programozni, beállítani és nincs szükség költséges szoftvermódosításokra sem. Az Intellifilter segítségével könnyedén migrálhatóak a régi adatok az új printerre. Az Intelliprint technológia révén a korábban használt sor- vagy mátrixnyomtatóra megírt nyomtatási feladatok, a beállított rendszerek egyszerű illesztési megoldással, a felhasználói program átírása nélkül „áthelyezhetőek”.

Az Intellifilternek köszönhetően olyan szoftveralkalmazásokhoz is könnyedén illeszthető a nyomtatóhoz, amelyek inkompatibilitásuk miatt más nyomtatótípusokat nem tudnak megfelelően vezérelni.

Az Intellifilter funkció további érdekes sajátossága, hogy előre definiált karakter vagy vezérlőkód sorozat tölthető a memóriába, amely azután automatikusan a nyomtatási feladat elé vagy után fűzhető. Mindezen túlmenően karakter illetve vezérlőkód konverzió is lehetséges. Akár kódtáblák, utasításkészletek is átírhatók tetszés szerint.

A szolgáltatás, pár éve elérhető a TallyGenicom nagy kapacitású, ipari gépeiben, de a technológiát 2006 év vége óta egy irodai felhasználású nyomtató, a TallyGenicom IP8026DN is tartalmazza.

Az IP8026DN-ben más új fejlesztés is megtalálható. A legújabb tandem mechanikának valamint a prismalaser technológiának köszönhetően jelentős, percenkénti 26/35 oldalas nyomtatási sebességre képes a printer. A korábbi gyakorlattól eltérően - egy igen szellemes megoldással - a négy szín transzfergörgőre történő felvitele szinte egyszerre történik, így a színes teljesítmény, a jelenleg általánosan alkalmazott technológiáknak, a négyszeresét éri el. A nagy tempó és a minőség hátterében robusztus nyomtató mechanika és a TallyGenicom által garantált megbízhatóság áll, hiszen a Japánban gyártott alkatrészekből Németországban szerelik össze a nyomtatót.

Hozzászólások
hozzászólok keresés RSS
Hozzászólás
név:
e-mail:
 
website:
tárgy:
UBBkód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Kerjuk irja be a kepen lathato kodot!
motor: !JoomlaComment 3.20

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Utolsó frissités ( 2007-02-14 14:55 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |