2022-01-27 09:36 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Marketing arrow Profi sajtóközlemény írók

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 4 vendég van az oldalon.
Profi sajtóközlemény írók Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2007-08-28 22:48

Létezik egy másik lehetőség is a cikkünk elkészítésére: ahelyett, hogy magunk írnánk, készítessük el egy profi, sajtóközlemények készítésére szakosodott PR céggel. Noha a sajtóközlemények lényege, hogy költséghatékony marketingmegoldások, ezzel a módszerrel pedig fizetnünk kell az megírásukért, mégis, ha úgy érezzük, hogy írói képességeink nem elégségesek, akkor ez bizonyulhat a helyes megoldásnak.

Ezek az irodák elvárják tőlünk, hogy minden, a cikkhez szükséges információval ellássuk őket. A fizetendő összeg magától az igénybevett cégtől és annak szolgáltatásaitól függhet.

Néhány iroda egyszerűen csak megírja helyettünk a cikket, míg mások a továbbítják is a saját médiakapcsolataikhoz. Mielőtt továbbküldésre kerülne a sajtóközlemény, mindig kapunk egy végső példányt a cikkből, hogy eldönthessük hozzájárulunk-e a kiadásához.

Sajtóközlemény készítő irodák elérhetőségeit megtalálhatjuk a szakmai telefonkönyvekben, de online is igénybe vehetünk ilyen szolgáltatást.

Összefoglalva A sajtóközlemény a marketing egyik legjobb eszköze arra, hogy felhívjuk a figyelmet a vállalkozásunkra. Bármit leírhatunk, ami szerintünk érdekelheti a célközönséget. Minél nagyobb érdeklődésre tarthat számot a cikkünk, annál valószínűbb, hogy ki is nyomtatják a kiadók.

A szerkesztőket nem fogja érdekelni egy rosszul megírt cikk, ezét fontos, hogy megfelelően írjuk meg. A cikksorozatunkban leírt tanácsok és tippek segítségével képesek leszünk olyan sajtóközlemények megírására, amelyek már inkább megfelelnek az újságírók elvárásainak. Ha mégis úgy érezzük, hogy jobb lenne ezt profikra hagyni, vegyük fel a kapcsolatot a tanácsadó irodák valamelyikével.

Ha elküldjük a cikkünket, (amennyiben magunk vállaljuk), mindenképpen olyan kiadónak küldjük, amelynek köze van a témához, és amelyet nagy valószínűséggel érdekelni is fog a téma. Lehetőleg időben küldjük el a cikkünket, hogy az újságíróknak és a szerkesztőknek még legyen lehetőségük beilleszteni azt a lapba.

Végül pedig, ne keseredjünk el, ha a cikkünk mégsem kerülne nyomtatásba, az újságírók hetente százával kapják a kéréseket, nem biztos, hogy mindegyikre jut idejük. Az a legegyszerűbb megoldás az, ha tovább próbálkozzunk.

Utolsó frissités ( 2009-01-07 12:03 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |