2021-01-18 20:51 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Magyar vállalkozás arrow Új kockázati tőke alap indult vállalkozásoknak

Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 12 vendég van az oldalon.
Új kockázati tőke alap indult vállalkozásoknak Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2007-11-15 21:20

A Cisco és a 3TS elindította a közép-kelet-európai technológiai ágazatot megcélzó kockázatitőke-programját. A Cisco közvetlen, illetve a regionális kockázatitőke-alapon keresztül közvetett befektetési lehetőségeket keres újonnan induló technológiai vállalkozásokban.


A 3TS Capital Partners vállalattal együttműködésben létrehozott alap a "Technology in Central and Eastern Europe S.C.A. SICAR" (nem hivatalosan "3TS-Cisco Growth Fund III") nevet viseli és Többek között: Ausztria, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Ukrajna területekre koncentrál. Az alap első körben 30 millió eurós jegyzett tőkével indul, melyben a Cisco a meghatározó befektető. Az alap kezelését és a befektetési lehetőségek felkutatását a 3TS Capital Partners, a közép-kelet-európai régió egyik vezető kockázati- és magántőke befektető cége végzi. Az alap elsődlegesen a technológiai, média- és telekommunikációs szektorban működő, jelentős növekedési potenciállal rendelkező kis- és középvállalkozásokat kívánja támogatni.

A Cisco ezidáig több mint 2 milliárd USD összegben hajtott végre kockázatitőke-beruházásokat, és több jelentős piacon - így az Egyesült Államok mellett Kínában, Indiában, Izraelben és Európában - aktív részvénytőke-befektetőként van jelen. Közvetlen és közvetett befektetések révén a Cisco stratégiai és kockázatitőke-befektetőként is jelentős szerepet játszik a világ számos országában, ahol az innovatív technológiákat és üzleti modelleket alkalmazó cégeket igyekszik felkutatni és a tevékenységükbe invesztálni. A Cisco Yoav Sametet, az izraeli és a feltörekvő európai régió üzletfejlesztési részlegének vezetőjét bízta meg a most bejelentett befektetési program vezetésével.

"A földrajzilag behatárolt kockázatitőke-alapok, így a 3TS-Cisco Growth Fund is nemzetközi befektetési portfoliónk újabb stratégiai eleme. Az innovációs gazdaságban eszközölt befektetések reményeink szerint élénkítő erővel hatnak a térség infokommunikációs piacára" - nyilatkozta Hilton Romanski, a Cisco nemzetközi üzletfejlesztési részlegének vezérigazgatója, majd hozzátette: "E stratégiával újabb lökést kívánunk adni a közép-kelet-európai technológiai innovációnak, és magasabb szintre szeretnénk emelni a technológiai beruházásokat a régióban."

A Cisco Vállalkozói Akadémiáról

A Cisco a Cisco Hálózati Akadémiával szerzett tízéves tapasztalatára építve hozta létre a Cisco Vállalkozói Akadémiát. A technológiai készségek elsajátítását célzó hálózati akadémiákkal szemben a Cisco Vállalkozói Akadémia elsősorban az üzleti ismeretekre összpontosít. Az intézet célja, hogy a helyi vállalkozókat felvértezze a kis- és középvállalatok (kkv-k) irányításához szükséges készségekkel. A tanterv, amely a Cisco iExecutive Education Programra (iExec) és az Egyesült Államokban kifejlesztett, a Világbank támogatását is élvező My Own Business oktatási programra épül, többek között a stratégiai és üzleti tervezés, a pénzügy, a kockázatitőke-kapcsolatok, valamint az infokommunikáció (ICT) területeit érinti a jobb üzleti eredmény elérését célozva. A Cisco Vállalkozói Akadémiákat Közép-Kelet Európában az adott országok vezető oktatási intézményeivel karöltve hozzák létre.

Hozzászólások
hozzászólok keresés RSS
Hozzászólás
név:
e-mail:
 
website:
tárgy:
UBBkód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Kerjuk irja be a kepen lathato kodot!
motor: !JoomlaComment 3.20

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Utolsó frissités ( 2007-11-15 21:21 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |