2021-12-05 21:35 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Menedzsment arrow AIESEC a keleti kapcsolatokért

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 2 vendég van az oldalon.
AIESEC a keleti kapcsolatokért Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2007-11-26 17:50

Az AIESEC Corvinus Egyetemen lévő irodája ingyenes konferenciát szervez december 6-án a magyar terjeszkedési lehetőségekről. A fővédnök Dr. Huszty András kormánybiztos lesz. Az iroda jelenleg futó mindhárom projekje kapcsolatban áll a konferenciával, ezek egyike, az Asian Friendship abban kíván segíteni, hogy az együttműködés elmélyítése révén Magyarország Európa kapujaként szerepeljen az ázsiai üzleti és kulturális gondolkodásban.

Az Asian Friendship projekt fontos eseménye az Expansion Conference, amelyet az AIESEC Corvinus Egyetemen lévő irodája rendez az egyetemen december 6-án. Ez az ingyenes konferencia olyan vállalatoknak szól, akik külföldi terjeszkedésben gondolkodnak, vagy rendelkeznek irodával külföldön és megosztanák az ezzel kapcsolatos tapasztalataikat. Így a résztvevőknek lehetősége van egymás megismerésére, tapasztalatcserére és arra, hogy megismerjék az AIESEC kínálta lehetőséget az ázsiai-magyar kapcsolatok fejlesztése terén.

A rendezvény fővédnöke Dr. Huszty András kormánybiztos, aki a konferencián tájokoztatót tart a terjeszkedéssel kapcsolatban, bemutatkozik az Eastinfo, továbbá olyan meghívott előadók szerepelnek majd, mint a ValDeal Zrt igazgatója és a Graphisoft Zrt egykori ügyvezetője.

A jelenleg futó Asian Friendship projekt a magyar-ázsiai kapcsolatok fejlődését támogatja. Az AIESEC abban kíván segíteni, hogy az együttműködés elmélyítése révén Magyarország kitüntetett partneri szerepben, Európa kapujaként szerepeljen az ázsiai üzleti és kulturális gondolkodásban. A projekt folyamán a már meglévő technológiai és tudástranszfer mellett a két térség közötti emberi erőforrás áramlása kap kulcsszerepet.

A program költséghatékony lehetőséget biztosít egyrészt az ázsiai fókuszú magyar vállalatoknak egy ázsiai AIESEC-es gyakornok fogadására. Másrészt a Magyarországon működő, nyelvi és munkaerő problémákkal küszködő, ázsiai cégek számára nyugat európai gyakornok alkalmazására. Az AIESEC-es gyakornok szaktudásával, helyismeretével (célpiacok, kereskedelmi partnerek) és kulturális hátterével versenyelőnyt teremt a cég számára és segíthet az expanziós tervek kidolgozásában.

Az AIESEC egy fiatalok által vezetett globális non-profit szervezet, melynek célja, hogy tagjai felfedezzék és fejlesszék saját képességeiket, hogy később képesek legyenek pozitív hatást gyakorolni környezetükre. A szervezet megoldásfókuszú projekteket futtat különböző társadalmi és gazdasági problémák kezelésére, amely projektek keretében egy szakmai gyakorlatcsere program valósul meg.

Utolsó frissités ( 2008-02-21 14:34 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |