2021-04-13 02:28 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow E-business arrow Közösségépítés: csak megfontoltan!

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 13 vendég van az oldalon.
Közösségépítés: csak megfontoltan! Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2008-07-12 06:25

Egyre több vállalkozás indít saját online közösséget az üzletmenethez, vagy a fogyasztóiknak. A siker kulcsa abban rejlik, hogy mennyire sikerül helyesen megérteni ezt az eszközt és a születendő közösséget.Az ütős online jelenlétet megcélzó vállalkozásoknak a közösségépítés lett az új hepp. Kis túlzással bárhová is nézünk, mindig újabb és újabb olyan cégbe botlunk, akik az online közösségükkel kérkednek – álljon az a vevőikből, ügyfelükből vagy akár az alkalmazottaikból is. Mindez a nagy közösségi oldalak (mint az iWiW) sikerének hatása. Sikeres és nyüzsgő közösséget ugyanakkor nagyon nehéz tervezni és kiépíteni.

Egy online közösséget nem csak kiépíteni drága, de fenntartani is. Ezzel a legtöbb szakértő egyet is ért. A legtöbb vállalkozás erejéből csak addig futja, hogy elhatározza, márpedig kiépíti saját közösségét, de arra már nem is gondol, hogy ki fogja majd azt menedzselni! Sokan azt hiszik, hogy elég biztosítani a webes felületet és majd megy minden magától.

A sikerhez azonban – mint az interneten általában – kulcstényező a kutatás. Ez azt is jelenti, hogy meg kell állni egy pillanatra, tenni egy lépést hátra, és feltenni a kérdést: Mit is várunk el ettől az új közösségtől, miért van rá szükségünk? Mi a víziónk és mi a célunk? Elképzelhető, hogy a közösségi weboldalunk egy központ, egy csomópont az érintetteknek, azoknak, akik a választott témánkban otthon vannak. Menedzselés nélkül a közösségünk könnyen elsorvad. Ezért olyan programozót, vagy az online marketing tanácsadót a legjobb választani a munkára, aki megoldja ezeket a kérdéseket.

Utolsó frissités ( 2009-04-29 08:48 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |