2021-04-13 03:36 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Menedzsment arrow Útnyilvántartó modul

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 12 vendég van az oldalon.
Útnyilvántartó modul Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2008-08-06 07:56

Útnyilvántartó modullal bővült a rEVOL Express, amelynek segítségével egy vállalkozó az ügyviteli szoftverbe integrált megoldással tarthatja nyilván a vállalkozása gépjárműivel kapcsolatos minden teendőt és információt. A legújabb kiegészítő programmal nyolcra bővült a dobozos szoftvercsaládhoz választható modulok száma, amely portfolió ősztől az ügyfélkapcsolat-kezelő modullal fog tovább szélesedni.
Az informatikai cég legnagyobb példányszámban futó saját fejlesztésű termékét már több mint 5000 vállalkozás használja. A 2007 második felében megújult rEVOL Express újdonsága, hogy a dobozos szoftvercsaládok között egyedülálló módon a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert. A most bejelentett Útnyilvántartó modult a különálló szoftverként is sikeres Mérföldkő termék alapján integrálták be az Express programba, a növekvő ügyféligények alapján.

Az útnyilvántartó modul legfontosabb tulajdonságai A program segítségével gyorsan és egyszerűen pótolhatók az esetleges elmaradások, illetve biztosítható hogy a jövőben naprakész legyen a kötelező útnyilvántartás. A program automatikusan elkészíti a havi elszámolását – az Útvarázsló funkció segítségével pedig tervezhetők, majd könnyedén rögzíthetők ezen útvonalak. A beépített távolság adatbázisok és előre definiálható körutak segítségével egyszerűbb és költséghatékonyabb lesz az útvonaltervezés.

Az aktuális határidők, időpontok jelzése funkció jelzi, ha a használatban lévő személygépjárműnek lejár a műszaki engedélye, zöldkártyája, vagy esedékes befizetni a súlyadót esetleges biztosításokat, így tovább könnyíti a vállalkozás adminisztratív teendőit. A programban korlátlan számú személygépkocsi tartható nyilván.

A szoftver integráltságának köszönhetően jelentősen egyszerűsödnek a számviteli teendők: a modulok közötti adatkapcsolatnak köszönhetően, nem szükséges például a partner-adatok többszöri rögzítése, azok az útnyilvántartás készítésekor is automatikusan megjelennek. Az útnyilvántartó a Házipénztár modullal is együttműködik, így az utazással kapcsolatos különböző költségeket sem kell kétszer rögzíteni, mivel automatikusan átvezetésre kerülnek. Nem csak a rögzítés egyszerűbb, hanem például ha egy partner elérhetősége megváltozik, elég egy helyen javítani a programban, ezáltal csökkenthető a hibázás és az információvesztés esélye. A felhasználó nem külön rendszereket használ, hanem egy programban tud különböző ügyviteli folyamatot kezelni - ezáltal hamarabb elvégezhető a szükséges adminisztráció, és több ideje jut az érdemi munkára.

Utolsó frissités ( 2008-08-06 12:32 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |