2019-04-19 15:25 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow E-business arrow Üzleti alkalmazások iPhone-ra

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 18 vendég van az oldalon.
Üzleti alkalmazások iPhone-ra Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2008-08-06 08:03

A mindig elfoglalt vállalkozóknak és vállalatvezetőknek új szoftvert fejlesztettek a mobil munkához. Segítségével a pénzügyi vezetők rálátást nyernek a vállalat pénzügyeinek aktuális alakulására, az értékesítési vezetők riasztásokat kaphatnak a teljesítménnyel vagy az ügyfél-elégedettséggel kapcsolatos problémákról – kényelmesen, az iPhone készülékről.
Az Oracle Corp. bejelentette, hogy az Apple App Store online boltjából már elérhető az Oracle Business Indicators, amely az első az Apple iPhone készülékre fejlesztett Oracle üzleti alkalmazások közül. Az új Oracle üzleti alkalmazások a mai elfoglalt vállalatvezetők és menedzserek munkájához igazodnak. A mind nagyobb mértékben mobil munkastílus célzott, intelligens és feladatorientált információkat követel meg a gyors és egyszerű, ugyanakkor megalapozott döntéshozatal érdekében.

Az Oracle Business Intelligence Enterprise Edition Plus (OBIEE) és az Oracle Business Intelligence Applications, Fusion Edition funkcióit felvonultató alkalmazások kulcsfontosságú metrikákhoz és analitikus adatokhoz biztosítanak hozzáférést a mobil vezetők számára. Emellett az Apple iPhone készülékre fejlesztett natív alkalmazások az OBIEE szolgáltatásorientált architektúráját, valamint az Oracle Business Intelligence Web Services hatékony eszközkészletét is felhasználják. Támogatják továbbá az SSL titkosítási protokollt, így kiemelkedően biztonságos mobil rugalmasságot és teljesítményt nyújtanak.

Az Apple iPhone készülékre fejlesztett Oracle Business Indicators részletei és elérhetősége

  • Az Oracle Business Indicators segítségével a pénzügyi vezetők rálátást nyernek a vállalat pénzügyeinek aktuális alakulására, az értékesítési vezetők riasztásokat kaphatnak a teljesítménnyel vagy az ügyfél-elégedettséggel kapcsolatos problémákról, a beszerzési vezetők pedig gyorsan ellenőrizhetik egy-egy szállító piaci életképességét – mindezt kényelmesen, az iPhone készülékről.
  • Az Oracle Business Indicators segítségével a felhasználók megtekinthetik a pénzügyekkel, az emberi erőforrásokkal, az ellátási lánccal, illetve az ügyfélkapcsolat-kezeléssel kapcsolatos analitikákat tartalmazó Oracle Business Intelligence alkalmazásokat és kommunikálhatnak azokkal, továbbá megkaphatják az OBIEE integrált komponense, az Oracle Delivers által generált analitikai riasztásokat.
  • A felhasználói konfigurációs lehetőségek segítségével a felhasználók kiválaszthatják a szerepkörüknek, illetve preferenciáiknak megfelelő mutatókat.Oracle célja, hogy olyan gazdag CRM-alkalmazásokat jelentessen meg az iPhone készülékre, amelyek segítségével a felhasználók menet közben is produktívak lehetnek, együttműködhetnek és információt oszthatnak meg a munkatársakkal, valamint az ügyfelekkel, továbbá értékesítési és egyéb lehetőségeket, ügyfeleket és előrejelzéseket kezelhetnek úgy, hogy mindehhez csak egy iPhone készülékre van szükségük.
Utolsó frissités ( 2008-08-06 12:30 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |