2019-04-23 12:04 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Hírek arrow Üzleti szolgáltatások egyetemistáknak

Üzleti szolgáltatások egyetemistáknak Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2008-09-16 19:28

A Budapesti Corvinus Egyetem a Focus Corvinus Börze Gólyáknak rendezvény után, 2008. október 1-2-án rendezi meg a Focus – Corvinus Börze – Üzleti szolgáltatások Egyetemistáknak elnevezésű rendezvényét.

A hallgatók egyetemi éveik során számos szolgáltatást és terméket vásárolnak, mindennapjaikban sok-sok alapvető üzleti döntést hoznak. Önállósulásuk és felnőtté válásuk velejárója a bankszámlavezetés, diákhitel-igénylés, a pénzintézeti szolgáltatások igénybevétele, a biztosításkötés, a magánnyugdíjpénztári belépés, a nyelvtanulás, a külföldi tanulmányok, stb.

Kezdeményezésük célja, hogy hallgatóikhoz közel vigyék mindazokat a szolgáltatásokat, termékeket, amelyek egyetemista létük mindennapjait könnyítik meg. A rendezvény további törekvése, hogy teret adjon az üzleti partnerek évről-évre visszatérő kérésének, hogy kitelepüléssel, helyszíni szolgáltatással és értékesítéssel érhessék el célcsoportjukat, az egyetemi hallgatókat.

A rendezvény különlegessége, hogy az Egyetem évente csak egyszer nyújt lehetőséget arra, hogy a vállalatok, intézmények elérjék üzleti ajánlataikkal a több mint 17.000 főnyi hallgatóságot, és a döntően 18-25 éves korosztályt értékesítési és marketing célcsoportnak tekintsék.

Jóllehet a Focus – Corvinus Börze – Ületi szolgáltatások Egyetemistáknak elsősorban a Budapesti Corvinus Egyetem összes hallgatójának szól, ám a rendezvényt a többi budapesti egyetemen, főiskolán is meghirdetik.

Az Egyetem minden partnerét szeretettel várja, akik vállalják e kihívást, és szolgáltatásaikat, termékeiket szeretnék a kezdő egyetemisták körében bemutatni, népszerűsíteni és a helyszínen, közvetlen módon értékesíteni. (Kreatív ötleteiket, akcióikat örömmel támogatják, de felhívják figyelmüket, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem kizárólag a tisztességes versenynek és a hatályos szabályozásnak mindenben megfelelő kiállítói-üzletszerző tevékenységnek biztosít helyet.)

Korábbi tapasztalatok alapján azt ajánlják a leendő kiállítóik számára, hogy a célcsoport "nyelvét jól beszélő", szokásaikat ismerő értékesítő kollégáikkal képviseltessék magukat, hiszen az aktív/proaktív fellépésük nagyban hozzájárul részvételük sikeréhez.

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2008. október 1-2. (szerda-csütörtök) 10.00-15.00 óra között – Budapesti Corvinus Egyetem, Zsibongó

Jelentkezés: Írásban (e-mail, fax), 2008. szeptember 19. (péntek) 12.00-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében rögzítik, majd szerződést küldenek Önöknek.

A rendezvényre kitelepülő kiállítók kétféle csomag közül választhatnak:

I. 4m2 méretű standhoz tartozó szolgáltatások
a) Stand alapfelszereléssel

Információs pult, székek, egységes frízfelirat (amin a kiállító vagy a szolgáltatás nevét tüntetik fel) világítás, szemetes, szőnyegezés, fogas, hosszabbító és elosztó szerepel az alapfelszerelésben. (Igény esetén további berendezési tárgyakat is megrendelhetnek, pl. vitrin, asztali vitrin, falipolc, videó állvány, prospektustartó, bárszék, stb.)

b) Webes megjelenés
A Focus Corvinus kiállítói listán való szereplés: a kiállító honlapjára mutató linkkel történő megjelenés biztosított. (2008. október 15-ig)
Ár: 150.000 Ft + Áfa.

II. 6m2 méretű standhoz tartozó szolgáltatások
a) Stand alapfelszereléssel
Információs pult, asztal, székek, egységes frízfelirat (amin a kiállító vagy a szolgáltatás nevét tüntetik fel) világítás, szemetes, szőnyegezés, fogas, hosszabbító és elosztó szerepel az alapfelszerelésben. (Igény esetén további berendezési tárgyakat is megrendelhetnek, pl. vitrin, asztali vitrin, falipolc, videó állvány, prospektustartó, bárszék, stb.)

b) Webes megjelenés
A Focus Corvinus kiállítói listán való szereplés: a kiállító honlapjára mutató linkkel történő megjelenés biztosított. (2008. október 15-ig)
Ár: 250.000 Ft + Áfa.

A szervezők egyéb megjelenésre is nyitottak, így ha egyedi elképzeléseik vannak, akkor külön megállapodás keretében személyre szabott megjelenési lehetőséget biztosítanak.

FOCUS Kedvezmény!
A Focus Corvinus Börze Gólyáknak rendezvény kiállítói, valamint az őszi KarrierExpo-ra már szerződött partnereink a Focus – Corvinus Börze – Üzleti szolgáltatások Egyetemistáknak rendezvény árából akár 20 % -os kedvezményt is kaphatnak!

Hozzászólások
hozzászólok keresés RSS
Hozzászólás
név:
e-mail:
 
website:
tárgy:
UBBkód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Kerjuk irja be a kepen lathato kodot!
motor: !JoomlaComment 3.20

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |