2021-03-07 05:48 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Internet arrow Új levelezĹ‘ indult

Új levelező indult Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2008-09-22 19:33

Az oldal.info bejelentette, hogy elindítja www.omail.hu címen elérhető ingyenes levelezőszolgáltatását, amely a Google Alkalmazások csomagjában található Gmail-re épül. A fiókok 7 GB tárhelyet és spam szűrőt kapnak.

A könnyen használható online alkalmazások mindennapos feladataik elvégzésében segítik az embereket. Az oldal.info felhasználói a Google támogatásával mostantól egy innovatív levelezőt próbálhatnak ki a www.omail.hu oldalon. A megállapodás révén több mint 7 GB-nyi tárhelyet kapnak leveleik tárolására, ráadásul a fejlett spam-szűrő miatt a kéretlen üzenetek áradatával sem kell megküzdeniük, miközben a Google integrált keresőtechnológiájának köszönhetően a legelfeledettebb leveleiket is könnyen megtalálhatják.

"Azért döntöttünk a Google technológiája mellett, mivel a hazánkban elérhetők közül ez a legmegbízhatóbb és legkönnyebben használható levelezőrendszer. A partnerkapcsolatnak köszönhetően az egyik legkorszerűbb kommunikációs megoldást fogjuk tudni kínálni ügyfeleinknek," mondta Kisérdi Tamás, az oldal.info-t üzemeltet? SWI Kft. kereskedelmi igazgatója.

Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy az egyik legfejlettebb és legnépszerűbb szolgáltatásunk, amely a Google Alkalmazások részeként világszerte számos oktatási intézmény, nagyvállalat vagy kisvállalkozás levelezését szolgálja ki, Magyarországon is egyre több hívet szerez magának. Biztos vagyok benne, hogy a www.omail.hu felhasználói is elégedettek lesznek azzal a sok szolgáltatással, amelyekkel a levelezőben találkozhatnak.”

Hozzászólások
hozzászólok keresés RSS
Hozzászólás
név:
e-mail:
 
website:
tárgy:
UBBkód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Kerjuk irja be a kepen lathato kodot!
motor: !JoomlaComment 3.20

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Utolsó frissités ( 2008-09-22 19:34 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |