2019-04-23 12:42 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow E-business arrow Landing page-ek

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Ingyenes e-book
Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek

Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 30 vendég van az oldalon.
Landing page-ek Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
ConnectAD   
2004-01-29 00:00
Landing page-ekTermékeinkhez és szolgáltatásaink kapcsolódó, időszakos kampányaink hirdetéseihez használhatjuk az un. "landing page"-eket (magyarosan: landoló, érkező oldalak). Ezeket a landoló oldalakat használva az akciót hirdető reklámra (banner hirdetésre) kattintva a látogató nem a cég honlapjára jut el közvetlenül, hanem a hirdetés tematikájának megfelelően elkészített belső oldalra.
 
A landing page jó eszköz a speciális akciókat kereső vásárlókat megcélzására. Bizonyos időszakokban (pl. karácsonyi vásárlás) az Interneten vásárló látogatóknak is megváltozik a viselkedésük. Ezeket a vásárlókat legeredményesebben az ilyen időszakos kampányokkal szólíthatjuk meg, tájékoztathatjuk akcióinkról.

A landing page-ek mellet szól még az egyszerű mérhetőség, statisztika. Több kampány hatékonyságát egyidejűleg tudjuk mérni a külön-külön elkészített landoló oldalakkal, valamint figyelni a vásárlói szokásokat. Ezeken az oldalakon készítsünk egyszerű navigációt, olyan linkeket, amelyeket könnyen tudnak követni a az érdeklődők, mint például "Részletesebb információk", "Megrendelem most" linkek.

Mivel ezek az oldalak egy-egy termékhez kapcsolódnak grafikailag eltérőek lehetnek a céges honlaptól, így erőteljesebb, figyelemfelkeltőbb elemeket is felhasználhatunk. Ezzel együtt figyelnünk kell az oldal optimalizálására is, hogy ne terheljük a látogatót hosszú letöltéssel, és üzenetünk elérje őket.

A meghirdetett termékről, akcióról adjunk teljes körű, de lényegre törően megfogalmazott információkat. ( Hány darabot kell rendelnünk, mik a termék paraméterei, milyen színekben kapható, stb.) Beágyazhatunk interaktív termékbemutatót is, termékfotókkal, bővebb információkkal. Nagyon részletesebb, letölthető információkat ne helyezzünk el az oldalon, csak az azokhoz tartozó linkeket.

Győződjünk meg arról, hogy valóban speciális-e az ajánlatunk, illetve mivel tudjuk még inkább azzá tenni. Ha lehetőségünk van ajánljunk ingyenes letölthető anyagokat, feliratkozási lehetőséget egy, a termékkel, akcióval foglalkozó hírlevélre.

Utolsó frissités ( 2009-01-08 13:19 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |