2019-04-23 12:42 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow E-business arrow Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 29 vendég van az oldalon.
Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
ConnectAD   
2004-03-23 00:00
A GY.I.K., vagy angolul F.A.Q. problémamegoldó szerepe hasonló a Fóruméhoz: a közösség tagjai által feltett kérdésekre vonatkozó válaszokat ad, a látogatók számára is elérhetõ, segítség-gyûjteményként, kérdezz-felelek formájában.
 
Bár a GY.I.K. nem annyira interaktív, gyorsan és magától frissülõ, mint a fórum, annyiban mégis kapcsolódik hozzá, hogy általában a fórumközösség által feltett kérdéseken, kérdéskörökön alapul. Feladata, hogy több, azonos problémával szembesülõ látogatónak adjon gyors, könnyen kereshetõ, általánosított választ.

Az ügyféltámogatás egyik általános eszköze. Termékekkel, szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos kérdésekre adhatunk választ, így felszabadítva az ügyfélszolgálatot a felesleges megkeresésektõl.

Mivel a kérdésekre a vállalat adja meg a válaszokat, így biztosíthatjuk látogatóinkat az információ hitelességérõl vitás helyzetekben. Ez azt is jelenti, hogy a GY.I.K. oldalt nekünk kell összeállítanunk és karbantartanunk. Szerkezete általában témakörökre bontott lehet egy oldalon belül, de megtehetjük, hogy több termék esetében termékekként, vagy termékcsoportonként külön GY.I.K. oldalt üzemeltetünk.

Itt is ugyanolyan fontos a GY.I.K. oldal folyamatos frissítése. Az oldalunkon szereplõ Fórum folyamatos szemmeltartásával, és a beérkezõ e-maileket is figyelembe véve fejleszthetjük GY.I.K. oldalunkat. Ne felejtsük, hogy a GY.I.K. feladata a problémamegoldás, és így hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk. És mint tudjuk, az elégedett vásárló a legjobb reklám...

Utolsó frissités ( 2005-06-07 17:48 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |