2022-01-27 09:45 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 2 vendég van az oldalon.
Honlapunkon elhelyezendő információk cégünkről Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
ConnectAD   
2004-01-29 00:00
Első ránézésre nem lehet megállapítani a honlapról, hogy üzemeltetője mekkora lehet. Az Internet által lehetővé tett szabad információáramlás megmutatja majd a jó és rossz közötti különbséget. Milyen eszközökkel erősíthetjük cégünk volumenét a weben? A világhálón elhelyezett anyagokról csak tippelni lehet a vállalkozás nagyságára. Mivel sajnos ezzel sokan visszaélnek, meg kell magunkat különböztetni ezektől a "versenytársaktól".
 
Az üzleti életben a hitelesség fontos kérdés. Vizsgáljuk meg, milyen eszközökkel tudunk kedvező képet kialakítani a látogatóban, és melyek ronthatják megítélésünket.

Fontos, hogy partnernek tekintsük látogatóinkat. Kérdéseire gyorsan és pontosan válaszolva erősíthetjük bennük a bizalmat. Az érdeklődőknek lehetőségük van, hogy más Internetes fórumon keresztül érdeklődjön utánunk, és szolgáltatásaink után.

A legjobb eszköz, a saját fórum üzemeltetése, itt nyilvánosan tehetnek fel kérdéseket nekünk az érdeklődők, aminek több előnyei is van. Amellett, hogy kiszolgálunk egy látogatót, a nyilvánosság miatt mások is okulhatnak belőle, ha például egy bizonyos probléma megoldásáról van szó, emellett látják segítőkészségünket is. Problémamegoldáson kívül lehetőség van egy-egy témakör részletesebb tárgyalására is kérdezz-felelek stílusban, amivel hozzáértésünket bizonyíthatjuk. A honlap látogatói nem fognak megbízni olyan cégekben, akik arra sem méltatják őket, hogy egy-egy nyílt kérdésre válaszoljanak. Az internetes közösségek ez irányú igényének figyelmen kívül hagyása súlyos stratégiai hiba.

Pozitívan is ki lehet használni az Internet lehetőségeit. Vállalkozásunk nagyságától függetlenül lehetünk a piac szereplői, merjük megmutatni magunkat! Publikált tartalmunk legyen hiteles, közérthető, és kellően részletes. Speciális tevékenységi körnél, szolgáltatásnál merjünk saját cikkeket, kutatásokat publikálni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy nem azért hozunk létre egy honlapot, hogy teljesen virtuális alapokra helyezzük az ügyfélkapcsolatot. A cím és telefonszám nélküli virtuális vállalkozások valószínűleg nem fognak olyan sikereket elérni, mint társaik. Mindenféleképp biztosítsuk a kapcsolatfelvétel lehetőségét, akár személyesen is. Nem probléma, ha nincs saját reprezentatív irodánk, de ezt ne a saját mobilszámunk publikálásával próbáljuk kompenzálni, és engedjük, hogy ügyfeleink hagyományos postai úton is megtaláljanak bennünket.

Ne feledjük: az anonimitás nem kifizetődő.

Utolsó frissités ( 2005-06-07 18:06 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |