2021-01-18 21:05 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Európai Unió arrow EU támogatással képzik a magyar és román gazdálkodókat Nyíregyházán és Nagybányán

Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 7 vendég van az oldalon.
EU támogatással képzik a magyar és román gazdálkodókat Nyíregyházán és Nagybányán Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
hvzs \ egr, MTI   
2011-07-12 13:58
Negyven magyar és román gazdálkodó vehet részt abban az uniós támogatású programban, amely az agrárképzés szélesítését tűzte ki célul Szabolcs-Szatmár-Bereg és Szatmár megyékben - jelentették be a projektet megnyitó keddi sajtótájékoztatón a Nyíregyházi Főiskolán.


A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program pályázati kiírásán csaknem 100 ezer eurót nyert el a főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kara a képzések elindítására - közölte Sikolya László dékán. A program összesen nyolc modulból fog állni, az őszre elkészülő tananyag tematikája pedig az agrárium szinte valamennyi területét felöleli, a 20-20 magyar és román gazda növénytermesztési, kertészeti, állattenyésztési, valamint gépészeti ismereteket sajátíthat el.

A főiskola vezetésével zajló ingyenes, egy évig tartó képzés elsősorban az ökogazdálkodásra helyezi a hangsúlyt, emellett a tananyagban egyaránt helyet kap - az intézmény egyik kutatási területének számító - energianövények termesztésének és hasznosításának témaköre - tette hozzá Sikolya László.

A magyarországi képzésnek a Nyíregyházi Főiskola, míg a határon túlinak a programban partnerként részt vevő nagybányai Simion Barnutiu Műszaki és Mezőgazdasági Szakiskola ad otthont. A negyven gazdálkodó számára magyar és román nyelven tartják meg az összesen 800 órás elméleti és gyakorlati oktatást.

A dékán hozzátette: a kétnyelvű tananyag mellett szakmai prezentációk és külön weboldalak segítik a tanulást. A gazdák a tervek szerint a 2012 májusában megtartandó záróvizsgák után vehetik kezükbe az OKJ-s képesítést adó okleveleket.
 
Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |