2021-03-01 02:03 |
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Hírek főoldal arrow Közösségi vásárlás: Népszerűek voltak az élmény ajándékok

Közösségi vásárlás: Népszerűek voltak az élmény ajándékok Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Vállalkozás-online.hu   
2012-01-03 15:01
A karácsonyi szezon megdobta a közösségi vásárlások forgalmát az interneten. Bár a piac ár érzékeny, a drága termékek és szolgáltatások, például a MacBook Air is nagyon hamar elkelt.


Lassan indult, de az utolsó három hétben rekordszintű forgalmat hozott az internetes közösségi vásárlás idei karácsonyi időszaka, amelyet ekkor már a napról-napra megdőlő rekordok jellemeztek. Például mind a napi ajánlatok száma, mind pedig az eladott bónuszok és a forgalom vonatkozásában újabb és újabb csúcsokat döntött meg ebben az időszakban a piacvezető Bónusz Brigád, így feltételezhető, hogy a közösségi vásárlóoldalak hazai történetük legerősebb negyedévét zárták.

„A piac árérzékenységét az interneten mi is éreztük a szezon során, ugyanakkor a drágább termékek és szolgáltatások is kelendőek voltak. Jó példa erre, hogy több mint harmincan vásároltak meg egy közel negyedmillió forintba kerülő luxus sí-utat, vagy az is, hogy reggel hétre elkapkodták a 200 ezer forintélt kínált Apple MacBook Air laptopokat.” - ismertette Heller Gábor alapító.

A Bónusz Brigád slágerajánlatai a karácsonyi szezonban az Ajándékkártya mellett a különféle kényeztető illetve élmény-jellegű szolgáltatások - például kozmetikai szolgáltatások, paintball, repülés vagy utazások, azon belül wellness ajánlatok - voltak.

A legnépszerűbb karácsonyi ajánlatok között az Ulpius-ház könyvvásárlási utalványát, egy téli derékmelegítőt valamint az „élmény” kategóriába tartozó paintball partit találhatjuk ajánlatonként több mint 2000 eladott bónusszal, de a repülés és a szépségápolási szolgáltatások is kelendőek voltak. Továbbra is nagyon közkedveltek az utazási ajánlatok, amelyekből csak a karácsonyi szezonban hetet kínált oldalán a Bónusz Brigád, s a legkeresettebb utazási csomagot négyszázan vásárolták meg. A nemrég bevezetett Ajándékkártyából ebben az időszakban több száz talált gazdára.

„Az év közepén nagyon erős utolsó negyedévet jósoltunk, ami szerencsére végül az elképzeléseinknek megfelelően alakult. Kifejezetten karácsonyi termékajánlataink mellett a szokásos ajánlatainkból is rengeteget vettek a brigádtagok. Eddig nem volt jellemző, és nem is nagyon lehetett például éttermi ajánlatokat, kimondottan élmény-szolgáltatásokat, például sétarepülést ilyen könnyen ajándékba adni.” - nyilatkozta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

A Bónusz Brigád, karácsonyi időszakban eladott bónuszainak száma megközelítette az 50.000 darabot. Ez a kimagasló eredmény is elősegítette, hogy a Bónusz Brigád forgalma az interneten már karácsony előtt meghaladta az idei évre célul kitűzött egymilliárd forintot, vásárlói legnagyobb részben - 67%-ban - bankkártyával fizették ki az internetes karácsonyi vásárlásaikat.

Hozzászólások
hozzászólok keresés RSS
Hozzászólás
név:
e-mail:
 
website:
tárgy:
UBBkód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Kerjuk irja be a kepen lathato kodot!
motor: !JoomlaComment 3.20

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Utolsó frissités ( 2012-01-03 15:13 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés

Elfelejtette jelszavát
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
A kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
Az ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |