2018-02-25 14:51 | Vállalkozás-online.hu - vállalkozás működtetése
 

 
    Vállalkozás Online a Twitter-en  Vállalkozás Online a Facebook-on  Vállalkozás Online a Facebook-on
Címlap arrow Internet arrow 627 millióan vásároltak eddig az Interneten

Tematikus hírek
Hírek főoldal
Magyar vállalkozás
EU, Pályázat
Deviza, árfolyam
Válság
Internet
Facebook
IT
SAP
Google
Microsoft
eBay
CSR
Rovatok
Címlap
Vállalkozás indítása
A vállalkozó
Marketing
E-business
Pénzügyek
Adózás
Jog
Menedzsment
Állás - Munka
Európai Unió
Üzleti etika
KKV e-Learning
Szolgáltatások
Letöltés
Névjegy
e-Tartalom
Hasznos linkek
KKV apró
Üzleti könyvtár
Üzleti K.V.
Cikk beküldése
Keresés
Aktuális
E-tanulmány - Hogyan vezessünk könyvelő irodát?
Hogyan vezessünk könyvelő irodát?

Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Ha már regisztrált, belépés után klikk ide.
Ha még nem, akkor ide.


Tovább...
 
Online tagok
Jelenleg 39 vendég van az oldalon.
627 millióan vásároltak eddig az Interneten Megosztom! Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Klick Netlap   
2005-10-24 19:55

Minden tizedik ember már vásárolt az Interneten, állapítható meg az AcNielsen globális kutatásából. Számszerűleg 627 millió ember esik szó, akik közül 325 millió a megkérdezése előtti hónapban folytatott vásárlói tevékenységet a világhálón.


Részletesen 135 millió ember vásárolt már DVD-t / vagy videó játékot, közel 135 millióan rendeltek repülőjegyet, több mint 128 millióan vettek ruházati cikket és 112 millió fizetett már zenéért (letöltés / CD) stb.

Vásárlók Nem meglepő, hogy Európában és Észak-Amerikában legnagyobb az online vásárlók száma, németekkel, osztrákokkal, és az angolokkal az élen. Ezekben az országokban az internet-használók legalább 95 százaléka vett a világhálón legalább egyszer valamit. A német és angol megkérdezettek kétharmada a megkérdezés előtti hónap során is használta ezt a kényelmes beszerzési lehetőséget. Ázsiában a legnagyobb hányaddal a dél-koreaiak és a tajwaniak szerepelnek, az internetezők 90 % vásárolt már valamit, és tízből hat az elmúlt hónapban.

A világ legnagyobb online vásárlóinak számító németek és britek hét, illetve hat beszerzést bonyolítottak le a hálón a legutóbbi hónap folyamán. Az európai régió online vásárlói átlagosan ötször vettek valamit egy hónap alatt, szemben az észak-amerikai havi 4-es gyakorisággal. A legalacsonyabb mutatókat - havonként mindössze háromszor - Latin-Amerikában tárta fel a globális kutatás.

Árucikkek Az Interneten vásárolt legnépszerűbb árucikk a könyvek voltak (34%), ezt követte a videók / DVD-k / játékok (22%), repülőjegy / foglalás (21%), ruházati cikkek (20%).

Európában legtöbbet repülőjegyet foglaltak le, főként Írországban (58%), Norvégiában (45%), és Finnországban (31%), a turisztikai szempontból igényelt helyfoglalások leginkább Finnországban (30%) és Spanyolországban (27%) volt tapasztalható.

A ruházati árucikkek is nagyon népszerű online cikkek az európai piacokon: Franciaországban (32%), Németországban (30%), és Svédországban (27%).

Az Egyesült Királyságban a videók / DVD-k / játékok generálják a legnagyobb online forgalmat (34%), ezt követi a könyvek (30%-a). (Az angolok elsőszámú kedvence, Franciaországban is a favorit (30%).)

Fizető eszközök A fizető eszközök közül a bankkártya a legnépszerűbb (59%) vagy a banki átutalás (23%), Európában a második leginkább használt módszer a készpénz utalás (cash-on-delivery COD). Észak-Amerikában a bankkártya vezet (69%), de még mindig nagyon népszerű fizetési eszköz a PayPal (29%) is. A megkérdezettek több mint 50 % azt mondja, hogy Visa kártyát használ, 25 % pedig MasterCard-ot. (Európában a Visa (37%-ot) ért el, és csak a második a MasterCard (50%-val) szemben, viszont Ausztriában és Svájcban kiegyenlítik egymást.)

"Ha a világ népességének egy tized része online vásárló, akkor az még nem elég a sikeres e-kereskedelemhez. Még mindig nagyon fontos a kisebb és nagyobb kereskedelmi vállalatok számára, hogy megértsék, kategóriájukban mi határozza meg egy márka értékét, továbbá az Interneten történő vásárlást." - figyelmeztet Klaas Hommez, az ACNielsen fogyasztási cikkek csoportjának elnökhelyettese.

Forrás: Klick Netlap.
Hozzászólások
hozzászólok keresés RSS
Hozzászólás
név:
e-mail:
 
website:
tárgy:
UBBkód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Kerjuk irja be a kepen lathato kodot!
motor: !JoomlaComment 3.20

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Utolsó frissités ( 2005-10-24 20:02 )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >


Go to top of page Go to top of page
Vállalkozás Online Kövessen minket! Online névjegyek Cikk beküldése Link ajánlása Belépési adatok Kijelentkezés
Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát
Még nem regisztrált? Regisztráljon most
RSS
Vállalkozás-online.hu - Periodika
Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak
Üzleti könyvtár
Online névjegyek

Top 10 cikk
Friss comment
Friss cikkek
Interjú
Nehéz üzlet a könyvvizsgálat és a könyvelés
Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálóA kötelező könyvvizsgálat értékhatárának emelkedése miatt a magyar könyvvizsgálók piacot veszítenek. Az ügyfelek minden papírmunkát a könyvelővel végeztetnek, akiknek így nem sok idejük marad az érdemi munkára. Üzleti szempontból ma nem biztos, hogy érdemes számviteli területen vállalkozást indítani. Rezsabek Angéla okleveles könyvvizsgálót kérdeztük a magyar könyvvizsgálók és a könyvelők helyzetéről.
 
Illúzió az ingyenes cégalapítás
dr. Klausmann Kornél - Illúzió az ingyenes cégalapításAz ügyvédi irodák gyakorlatilag felfoghatók egy vállalkozásként is. Persze más szabályok vonatkoznak rájuk, ami jelenthet nagyobb szabadságot, de nagyobb veszélyt is. Az ingyenes cégalapítás természetesen egy marketingfogás, és valószínűleg tisztességtelen piaci magatartásként versenyjogi probléma lehet. dr. Klausmann Kornél ügyvédet kérdeztük az üzleti partnerségről, az ingyenes cégalapításról.
 
Szavazzon!
Ön vásárolt már infóterméket az internetről?
 
Friss K.V.
Vállalkozás indítása

Vállalkozás-online.hu - Periodika Ingyenesen letölthető dokumentumok vállalkozóknak Üzleti könyvtár Online névjegyek
| Címlap | Vállalkozás indítása | A vállalkozó | Marketing | E-business | Pénzügyek | Adózás | Jog | Menedzsment | Állás - Munka | Európai Unió | Üzleti etika | KKV e-Learning |